:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

ХЕИ конфискува 100 кг съмнително месо от "Столипиново"



Инспектори от ХЕИ-Пловдив и полицаи конфискуваха 100 кг месо със съмнителен произход от пазара в гетото "Столипиново". Тържището бе проверено, защото заради продажбите на съмнителни стоки то е основно огнище на зарази в града. 94-годишна жена почина от чревна инфекция вчера сутринта. Допуска се, че възможната причина за смъртта й е консумация на месо, продавано на открито. Жената е приета в Инфекциозната болница в много тежко състояние, по обед тя починала. Само през последната седмица са регистрирани 47 случая на чревни инфекции - цифрата се определя като епидемична.



Президентът и шефът на Сметната палата искат промени в Публичния регистър



Президентът Георги Първанов и председателят на Сметната палата Георги Николов смятат, че е необходимо да се подобри механизмът за работа на Публичния регистър и да се повиши прозрачността на доходите на политици, магистрати и висши държавни служители. Първанов прие Николов, за да се информира за текущата работа на Сметната палата, както и предстоящи нейни инициативи.



Откраднаха 2 тона карбамид



2 тона карбамид са били откраднати от склад на фирма в Банкя, съобщи МВР. Сигналът подал 46-годишният собственик. Липсата била установена миналия петък. Служители на Девето РПУ са задържали по случая Славчо М., на 58 г., и Михаил А., на 57 г., и двамата неизвестни досега на полицията. Наложена им е мярка "подписка". Карбамидът заедно с други вещества може да се използа за направата на бомби, припомнят полицаи.
633
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД