:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 231
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на Пулев плаши с напускане

"Зауерланд" иска Кубрат и другите боксьори да плащат сами за част от подготовката си
Треньорът на Кубрат Пулев - Ули Вегнер, заплаши немския клуб "Зауерланд" с напускане. Причината е, че промоутърската компания вероятно ще се откаже от залата "Макс Шмелинг" в Берлин, в която се готвят боксьорите на клуба, включително и Пулев. 75-годишният Вегнер обяви, че ако това се случи, той ще се оттегли. По неговите думи един от шефовете на компанията - Кале Зауерланд, има идея боксьорите да плащат сами за част от подготовката си и да тренират по родните си места, а не в една зала. Причината е съкращаване на разходите.

"Под ръководството на Вилфрид Зауерланд имахме големи успехи, работата ни доставяше удоволствие. Това се дължеше и на добрите условия в "Макс Шмелинг". Според плановете на Кале Зауерланд, боксьорите ще тренират в своите родни места и ще съфинансират треньора. При тези условия аз няма как да ги подготвя за добри представяния. Ще си тръгна. В миналото най-добрите резултати бяха постигани, когато боксьорите тренират заедно на едно място", каза Вегнер пред "Билд".

Промоутърската компания все пак не е решила окончателно дали ще се откаже от залата. "Зауерланд" има срок до 30 юни да реши дали ще подпише нов договор. Един от директорите - Фредерик Нес, заяви: "Имаме опция да продължим договора. Още не сме взели решение, но преглеждаме и други варианти, включително и в Берлин".

Междувременно организаторите на галавечерта в Хамбург на 24 март съобщиха, че Тервел Пулев се е оттеглил от мача с Хюсеин Джинкара (10 нокаута от 10 мача), който трябваше да е за германска титла в полутежка категория. Пулев дори не бе съобщил, че ще има такъв бой. В момента той е в Чикаго, където на 3 март трябва да има мач. Според Boxrec негов съперник ще е Тристан Джеймс (САЩ), който е с актив 1 победа, 2 загуби и 1 равенство. Това обаче още не е потвърдено.

Boxrec твърди също, че на 10 март Пулев ще се бие пак - срещу бившия "междинен" шампион на WBA Валери Брудов (Рус, 44 победи (30 с нокаут) и 13 загуби) в Шпандау (Гер).
917
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД