:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Опозицията прати на КС закона за ловците



70 депутати от опозицията атакуваха пред Конституционния съд 6 текста от новия закон за лова и риболова. Проф. Стоян Кушлев, шеф на съюза на ловците и риболовците, обясни в НС, че новият закон въвежда държавен монопол и се ограничава конституционното право на сдружение. С приетия от парламента нов закон на практика се прекъсва приемствеността в развитието ловното движение, твърди Кушлев. Законът лишава националната ловна организация от стопанска дейност.



Разбиха офис на БСДС



Офисът на Българския социалдемократически съюз е бил разбит рано сутринта вчера, съобщи лидерът му Йордан Нихризов. Изнесен е компютър за 1500 лв. и факс за 300 лв. Вероятно са откраднати партийни книжа, предположи синият депутат. Нихризов твърди, че обирът е свързан с "решението на Софийски градски съд да не регистрира БСДП с председател Петър Агов". Съдът в момента води за лидер на БСДП починалият д-р Петър Дертлиев. "Съдът даде ход на делото и ще се произнесе до месец. На Нихризов му се иска да не ни регистрират", обясни пред "Сега" Петър Агов.
384
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД