:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 320
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Професионален боксьор пребил Агов

Професионален състезател по бокс е пребил депутата от СДС Асен Агов, стана ясно вчера. Светослав Миленков Боксьора е задържан в Първо РПУ. Първоначално за 24 часа. С прокурорско нареждане от вчера остава зад решетките за още 72 часа. Пред полицаите направил самопризнания. Вчера е направена очна ставка между Агов и Миленков. Депутатът го разпознал. Тепърва полицаите ще издирват свидетели, за да се уточни причината за инцидента. Според Миленков депутатът го предизвикал, като ритал колата му и счупил страничното огледало. Боксьора бил стар познайник на полицията. Вече е бил регистриран за грабеж, както и за отмъкване на кола, казаха от СДВР. Миналата година е бил обявен за издирване във връзка с висящо следствено дело. Досега не е бил осъждан.

"На вашите зрители мога да кажа, че днес беше задържан основният извършител на побоя над г-н Агов. Направи пълни самопризнания. Проведоха се и някои следствени действия, които безспорно доказаха, че това е извършителят на побоя", каза пред Нова телевизия шефът на СДВР полк. Румен Стоянов.

Според полицаи от Първо районно по време на побоя Боксьора е бил със свой приятел. Установено било, че той седял в колата и не се е намесвал. Викан е в районното и след разпит е пуснат.



Коментар



Защо ни се струва, че МВР нещо усуква около побоя над депутата Агов? Защо не казват кой беше заподозреният побойник, чието алиби проверяваха 4 дни? Още в неделя министърът каза: има заподозрян, проверява ме алибито му. Какво имаше да му проверяват толкова? Нали можеха да му направят очна ставка с Агов? Така както постъпиха с Боксьора. Да не се окаже все пак, че човекът с желязното алиби е полицай? И да е бил вторият в БМВ-то?
2054
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД