:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Форумът трябва да реши и куп организационни въпроси

В чисто партиен план 12-та национална конференция на СДС трябва да даде отговори на серия изисквания, заложени от синята Програма за организационно развитие. Тази програма задължи НИС да осъществи до март 2001 г. актуалната регистрация на партията - нещо, което не бе направено дълго време точно заради напускането на Христо Бисеров, Йордан Цонев и Светлана Дянкова.

НИС бе задължен да отчете пред конференцията дали е създал към януари т.г. централно информационно и аналитично звено и дали към февруари т.г. е ревизирал членските карти. Националният съвет трябва да докладва пък за подготовката на основните предизборни документи, както и да предложи предизборен щаб.

Според програмата за организационно развитие, местните клубове трябваше към януари да са завършили с пълната проверка за истинския брой на членския състав. Тези клубове имат като приоритетна задача да приемат нови членове - предимно млади хора, и затова на 5-6 май трябва да стане ясно дали младежта се стича към синята партия или членският състав на СДС пада катадневно. Местните организации трябва да докладват и дали са подготвени за вече задължителната предизборна кампания "от врата на врата". Областните ръководства пък получиха задача да приемат до февруари т.г. програма за нова медийна политика на партията, както и да подготвят изборната кампания по места. Дали всичко това е изпълнено ще се види на Гергьовден.
611
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД