:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,982,893
Активни 408
Страници 19,902
За един ден 1,302,066

Човекът на ДС в СЕМ е работел в интерес на държавата

Човекът на ДС в Съвета за електронни медии е работел в интерес на държавата, обяви пред радио "Свободна Европа" членът на комисията по досиетата Евгени Димитров.

Неговата дейност е била свързана с техническо направление и той не би трябвало да се притеснява и да се смущава, тъй като е защитавал държавните интереси, добави той. Според него съвсем друг бил обаче въпросът дали с факта на своята принадлежност към бившата ДС може да участва в СЕМ. Това лице наистина не е доносник и е извършило нещо полезно за страната, обяви по същото радио и председателят на комисията по досиетата Методи Андреев. Според него сегашният скандал можел да се избегне, ако предложилите членове за СЕМ са поискали предварителна проверка. Според него тя щяла да отнеме само един ден. Той обяви, че първо искане за проверка изпратила председателката на съвета Маргарита Пешева. Едва няколко дни по-късно такава проверка за хората от парламентарната квота поискала и Милена Милотинова. Вчера тя е получила писмо с отговор от комисията по досиетата, който според Методи Андреев бил много интересен.
615
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД