:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,979,194
Активни 337
Страници 16,203
За един ден 1,302,066

Служители на МВР замесени в наркоканали

"Наистина има случаи на служители на МВР, които участват в наркоканали", заяви шефът на НСБОП полк. Румен Миланов след заключителната среща по програмата на ООН за контрол върху наркотиците, на която бяха отчетени работата на МВР и митниците. Програмата действа от 3 г. освен у нас и в Македония и Румъния и за нея са били усвоени $ 6,3 млн. Миланов обаче отказа да съобщи колко са корумпираните полицаи, защото все още не били осъдени. Миланов не можел да каже и колко са уволнените заради връзки с бандити, но "сигурно са повече от 20".

Тази година са заловени 1,460 т хероин, като само за 3-те месеца след атентата в САЩ те са 480 кг - заради преместването на депа с дрога от Афганистан в други страни.

"Откровено казано, няма точна методика, по която да се отчита колко дрога минава през границите, без да бъде открита, но явно количеството не е малко. Не мога да оценя дали е 20 или 80%, но твърде вероятно е да минава над 50%", коментира Румен Миланов. Той призна, че все още митници и полиция не могат да работят едновременно добре, имало инертност и трябвали време и сили, за да се разчупи тя.

По повод "къртиците" в МВР, които издавали информация за канала за крадени коли, шефът на НСБОП заяви: "Търсят се, не бива да се казва повече."
1602
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД