:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,982,778
Активни 385
Страници 19,787
За един ден 1,302,066
Ревизоро: Никой не е вечен, моят пост е най-ветровит

Корумпираният от Дунав мост може да е политик

Доказало се, че събираните пари не били за Емил Димитров
Не е необходимо човекът, за когото митничари от Русе са събирали пари, за да не бъдат уволнени, да е митничар, може да е политик, може и да е държавник, заяви вчера шефът на Агенция "Митници" Емил Димитров-Ревизоро. В началото на ноември на ГКПП Дунав мост избухна скандал, след като се разбра, че служители са били принудени да съберат петцифрена сума за човек от София. Тогава Ревизоро заяви, че той е висш служител от държавната администрация. Запечатан бе кабинетът на секретаря на митниците Илиян Матеев, а всички шефове на русенската митница бяха уволнени. Вчера Димитров отказа да съобщи името на човека, за когото са били парите, и каза на журналистите да попитат министъра на финансите. "Доказа се, че не са за мен", заяви Димитров.

Запитан установени ли са митничарите, които са участвали в международния канал за внос на крадени коли, Димитров "подхвърли топката" към вътрешния министър. По повод информацията, че се очаква самият той да бъде свален от поста си, Ревизоро заяви: "Никой не е вечен, а най-ветровит е постът на шефа на митниците." Той отказа да каже дали е разговарял за това с Милен Велчев. Що се отнася до коментарите, че приходите на митниците за тази година са по-малко, отчетът на БНБ показва, че към 1 декември са събрани с 15 млн. повече. "Не, всички ме обичат", отговори Димитров на въпрос плашили ли са го с убийство.
527
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД