:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Новият антивирус McAfee и Windows са несъвместими

Несъвместимостта на неотдавна излезлия на пазара антивирус със стария сканиращ софтуер, използван за проверка на компютъра, предизвиква срив в работата на Windows, съобщава ZDNET.com.

Прието е да се счита, че програмите, сканиращи компютъра за вируси, са едно от най-ефективните средства за борба с тях. Неотдавна обаче Network Associates Inc. потвърди, че последната версия на файла VirusScan на компанията McAfee (подразделение на Network Associates) съдържа дефект, който води до "забиване" на операционната система Windows при нейното стартиране. Проблемът е в несъвместимостта на обновения софтуер, предназначен за лечение на заразени с вируси ресурси, със сканиращото "моторче" на VirusScan.

Съветите към вече закъсалите са да преинсталират Windows в режим Safe Mode и да махнат функцията за автостарт на системата VirusScan. Това може да стане едва след като стане факт новата версия на сканиращата програма.
463
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД