:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 319
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Пазар на тв програми на фестивала в Албена

Концепции за нови тв продукции ще бъдат представяни за първи път по време на медийния фестивал в Албена. Международните събития "Телевизионен свят" се провеждат тази година от 1 до 5 юни. Новост ще бъдат специално организираните срещи между ръководствата на трите национални тв канала с независими продуценти, които да представят свои готови идеи за тв програми.

В журито за разпределяне на наградите за новини и забавни предавания ще членуват само чужди експерти, а за първи път тази година резултатите от гласуванията във всички конкурси и категории ще бъдат одитирани от КРМG, съобщиха организаторите. За първи път в рамките на медийните събития ще има и фестивал "Медиа планиране и комуникационни стратегии". Идеята е да се срещнат хората от медиите с тези от рекламния бизнес, които най-пряко работят с медии. Със самостоятелни щандове пък се представят Германия, Украйна и Франция.

Водещ на галавечерта на фестивала на 5 юни ще бъде Орлин Горанов. Тогава ще бъдат връчени всички големи награди от седемте фестивала в рамките на медийните събития и ще стане ясно името на носителя на голямата награда за цялостен принос към медийния свят в България. Досега нейни носители са Кеворк Кеворкян и Хачо Бояджиев.

2 новости има и в неформалната част от фестивала - пиано-бар на звездите, в който известни лица от медиите ще пеят на живо, и училище за екстремни удоволствия.
567
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД