:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 307
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Три пълни стипендии за сираци

от дома за деца, лишени от родителска грижа "Христо Ботев" в Горна баня, отпусна фирма "Белла България". Завършилите с най-висок успех абитуриенти от дома ще получат пълно финансиране на висшето образование от компанията. Освен това тя поема и наема на жилището им за период от 6 месеца. Стипендиите бяха връчени на градинско парти в дома.



И гръцки еколози се включиха



в протеста на сдружението "Живот за Крумовград" срещу проучванията на златни залежи в района на родопския град. Проучванията се правят от канадската фирма "Болкан минерал енд майнинг". Според активисти на "Живот за Крумовград" евентуалният добив на ценния метал ще доведе до нарушаване на екологичното равновесие в района. Гръцки еколози подкрепиха протестиращите и също се обявиха срещу добива на злато. От екосдружението обявиха също, че ще търсят подкрепа на сродни европейски организации.



Шумен заменя имота си в Обзор



срещу строеж на хотел, решиха общинските съветници. Теренът от 9,5 декара на Южния плаж на Обзор ще бъде заменен с друг терен от 11 декара в Шуменско, собственост на "БКС" ООД-Шумен. Фирмата ще построи хотел на морето и после ще прехвърли безвъзмездно на общината част от сградата. Вместо предложените от "БКС" 1300 кв. м застроена площ за общината съветниците гласуваха да й бъдат прехвърлени 1500 кв. м. Собствеността обаче е спорна, тъй като към имота в Обзор претенции има и МОН.



Повече учебници искат



сънародниците ни в Украйна. Учители по български от Одеска област се срещнаха вчера с представители на няколко министерство. Преподавателите поискаха и повече компютри, видеофилми за български писатели, помагала за националните ни обреди и дискове с народна музика. Те се оплакаха и от проблеми с признаването на българските дипломи. От МОН обясниха, че всички документи, издадени на територията на двете страни, важат без допълнително потвърждение.
2
642
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
21 Май 2005 10:42
браво на "белла "

ако знаех какво произвеждаха щяхда си го купувам редовно
21 Май 2005 19:45
хайде де - толкова ли няма и тук някои да види как крадат България а той е безсилен да ги спре и негово задължение е да псува всичко и всички ??

не се срамувайте..., хайде - кажете как Белла" пере пари на Костов или Симеон - не изневерявайте на себеси .

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД