:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

2-ри маегашира

Миябияма е първият съперник на Калоян Махлянов на сумо турнира "Хацу Башо" в Токио. Утре озеки Котоошу ще се изправи срещу противника, когото е побеждавал 11 пъти в 15 схватки. В понеделник българинът, който трябва да постигне поне 8 победи в 15-те кръга, за да запази ранга си, ще се бори с 2-ри маегашира Тойоношима.



Ски бегачи

от 6 държави ще участват в състезанието за Балканската купа в Боровец. Над 90 състезатели от България, Сърбия, Босна и Херцеговина, Македония, Румъния и Турция ще се пуснат по писта "Бистрица" днес и утре. Стартът е от календара на международната федерация, носи точки за FIS и е с ранг на Континентална купа. За днес е предвиден женски старт на 5 км (св. стил) и мъжки на 10 км (св. стил).



На 88 години

почина сър Едмънд Хилари - първият човек, покорил най-високия връх на планетата Еверест (8848 м). "Легендарният алпинист, авантюрист и филантроп е най-известният новозеландец, живял някога", каза премиерът на родината на Хилари Нова Зеландия Хелън Кларк. Новозеландецът, придружаван от шерпа Тенсинг Норгей, изкачва пръв Покрива на света през 1953 г.



Рио де Жанейро

стана вторият от 7-те града, претенденти за летните олимпийски игри през 2016 г., който внесе официално документите си в МОК. Ден по-рано това сториха от Токио. Останалите потенциални кандидати за олимпиадата след 8 г. са Чикаго (САЩ), Мадрид (Исп), Доха (Кат), Прага (Чех) и Баку (Азер). Крайният срок за подаване на формуляри е в понеделник.



НБА

Резултати: "Сан Антонио" - "Детройт" 80:90, "Сакраменто" - "Мемфис" 116:113, "Юта" - "Финикс" 108:86.



НХЛ

Резултати: "Сан Хосе" - "Ванкувър" 3:1, "Лос Анжелис" - "Торонто" 5:2, "Едмънтън" - "Финикс" 5:2, "Сейнт Луис" - "Далас" 4:2, "Детройт" - "Минесота" 5:6 (с дузпи), "Тампа Бей" - "Питсбърг" 1:4.
1
1010
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
13 Януари 2008 18:31
Пингуинс прекъснаха серията си от 8 поредни победи със загуба след наказтаелни от Атланта. Все пак са доста близо до лидера Джързи и общо трети на Изток.
Отава победи Детройт с 3:2 в супердербито, два гола на Алфредсон, между които и победния минути преди края.
Селане ще обяви до края на месеца дали ще се завърне. Тепо Нуминен пропуска сезона след сърдечната операция и не е ясно дали изобщо ще играе хокей.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД