:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ФОРМУЛА 1

"Уилямс" отлага със 7 дни дебюта на новия си болид

Тест-дебютът на новия болид на "Уилямс" - FW30, бе отложен с една седмица. Колата трябваше да направи първите си обиколки на испанската писта "Херес" на 14 януари, но се оказа, че пилотите Нико Розберг и Казуки Накаджима ще карат там с миналогодишния болид FW29.

"Програмата ни може да търпи промени. Вместо да избързваме с новата кола, предпочетохме да изчакаме. Дебютът й ще бъде на следващите тестове във Валенсия", коментира техническият шеф на "Уилямс" Сам Майкъл.

В същото време босът на "Макларън-Мерцедес" Рон Денис се отметна и попари желанието на Люис Хамилтън да кара с №23. "Люис е на 23 г., болидът е MP4-23 и той ще има на колата си номер 23", бе казал самият Денис при представянето на колата.

Оказа се обаче, че в новата листа на пилотите с №23 е Хейки Ковалайнен, а Хамилтън е с №22. Колите на "Макларън" са с последните номера, защото на тима бяха отнети всички точки след шпионския скандал и той завърши последен миналия шампионат.
1509
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД