:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Валентин Илиев се връща в ЦСКА

Работната виза за Англия се оказа непреодолим проблем за трансфера му
Защитникът на ЦСКА Валентин Илиев няма да подпише договор с "Норич", макар да бе одобрен от треньора Глен Рьодер. Заради недостатъчния брой мачове на футболиста за националния отбор на България не може да му бъде издадена работна виза за Англия. Това бе потвърдено със съжаление от Рьодер вчера.

"Той е много приличен играч. Представи се добре на тренировки и в двустранните игри. Но за съжаление не може да получи разрешение за работа и затова Илиев не може да подпише не само с нас, но и с останалите клубове в Англия, които го искат", обясни бившият наставник на "Уест Хем" и "Нюкасъл". Интерес към Илиев имаха също "Блекбърн" и "Уотфорд".

Така защитникът се прибра в България, а днес или най-късно утре се чака на лагера на ЦСКА в Анталия. На Илиев ще се търси друг отбор в Европа, след като треньорът Стойчо Младенов даде разрешението си той да бъде продаден. Има и немалък шанс националът да доизкара сезона при "армейците".

Без Илиев ЦСКА продължава подготовката в Турция. Липсващият Хосе Гарсес е изписан от болница в Панама и се чака в понеделник. Вчерашната първа тренировка бе спестена от шестима. Освен възстановяващия се Йордан Тодоров заради различни болежки във фитнеса бяха пратени още бразилците Неи и Маркиньос, македонецът Роберт Петров, сърбинът на проби Ненад Настич и Емил Гъргоров. До ден-два в Анталия се очаква появата на брата на Ибрахима Гай - Муса, който идва на проби.

След връщането от Турция ЦСКА ще играе контрола с "Академик" (Сф) на 22 януари.
72
1546
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
72
 Видими 
12 Януари 2008 00:00
Добре завърнал се на д-р Илиев! Тъкмо сачовете в градинката се бяха успокоили и СЕГА пак наново, кой-кого.
А бе, каквито ни играчите, такива и менаджерите им.
12 Януари 2008 00:06
Споко, Вальо ше играе на лятос в Лигата , после ше мисли за трансфери , ако е верно т'ва дето Данчев не знаел за правилата в чемпиъншип а се опитва да води играчи там, ебаси цирка, доколкото прочетох ръководството го заплашило че ше прекратат контактите, ама след дъжд качулка, абе сите умници.
12 Януари 2008 00:15
Абе аз имам чуството че всекидневното инфо за трансфери и тем подобни глупости е пълна измислица...
12 Януари 2008 02:01
00,
Верно е , ако му е за пръв път да урежда трансфер на Острова.
12 Януари 2008 02:14
Обаче пък се сдоби с чудесен ник-нейм.
Валъо Норича !
12 Януари 2008 08:51
наще футболисти ще разберат колко ще им струва едно барманче което не си стои зад бара и се бие с пиян англичанин
12 Януари 2008 09:46
Емо Данчев тоя път много се изложи!Не знаел какъв е режима за работна виза в Чемпионшип, ами питай , бе , какво го разиграваш момчето! Честно много ме е яд за Вальо!
12 Януари 2008 10:27
СЕГА, светна ли ви защо Бербо го продават само по вестниците. Тоя лешпер Емо Данчев дето води Вальо с многото прякори като мечкадар в Норич се оказа, че даже не може да смята. Кой от собствениците на ежедневно лансираните в медиите клубове от Г-14 ще седне да преговоря с подобен смотаняк. Митко, уволнявай го одма и по късата процедура защото си оставаш завинаги при шпорите.
12 Януари 2008 10:29
Добри утро, абе вие кога спите бе, ей ви още един турист , тоя поне има необходимата бройка мачове
"Англичани вадят 1, 5 млн евро за Иван Иванов".
За Дарби Каунти май става въпрос.
12 Януари 2008 10:58
Този път вината не е в българските организатори!Оказва се , че от Норич са подвели нашите, че решението за необходимия брой мачове отпада от Януари 08.
Жалко!И все пак мисля, че Норич едва ли е най подходящия клуб за Вальо!
Още повече , че ставайки ШАМПИОН на България и влизайки в групите на шампионската лига, ще има по големи за него възможности!!!
И между другото, да поздравя рогатите ни "приятели" със здравия бой на баскетболното дерби....!!!!САМО ЦСКА!!!!!!!!
12 Януари 2008 11:37
Беверен, - Не си спомням през коя година Бел е измислил телефона! Сега с "компотите" е още по лесно! Само, че тази работа става с акъл!!! То няма как и на заем да им дадеш!
12 Януари 2008 11:53
даскале!И ти си прав , ма ако онез албионци са си премълчали или не са знаели за решението на комисията и с телефон не мож се оправи!
12 Януари 2008 12:21
Е нали го чух с ушите си Данчев, който каза, че не знаел за изискванията в Чемпиъншип, мислил, че само за висшата лига се отнася Какво значи мислил не ми е ясно Иначе за баскетбола, заслужихте си победата и ви поздравявам
12 Януари 2008 12:51
Тони, ако знаеш само мустаката курва, внука на Сталин, как е "изригнал" след тази победа, сигурно одма ще обърнеш палеца.
Все си мислех, че тези които твърдят, че се нуждае от специализирана лекарска помощ прекаляват, но наистина е минал катеорично чертата на здравия разум. Същите небивалици като за футбола плюс дежурните алабализми за синьото БФС и Флайшер и идиотизмите за харизмата на четирибуквието. Що не вземе да коментира несъстоялия се трансфер на Вальо с многото прякори. Боклук, ама от класа си остава ГА.
12 Януари 2008 13:00
Аз такива екземпляри като ГА не коментирам! За да дръзнеш да кажеш , че пишеш "Библия" трябва да си Пегъзи Музовски Корифей на 'ШОК" и "Уикенд" какво да го правиш, парцаляк!Иначе не ми пречи като противника си е заслужил победата с игра да го поздравя, така смятам , че е правилно.
12 Януари 2008 13:08
ей сега го прочетох ГА-то Фундаментален изтрещеняк! "Беден отбор " на ЦСКА, ми какво да се прави , синьото БФС катастрофира Коен, разни там кои били личности и кои не били ! Те играчите и на двата отбора си казаха мнението , както и треньорите, просто в този мач ЦСКА си заслужи победата, това е факт! Тоя пак Аякс и Ливърпул срещу Киево и Петържалка му в главата , ама нито дума за Оксер и Марсилия от една страна и Тулуза от друга, какво да го правши, психясал тип
12 Януари 2008 13:23
Тони, точно за това говорим. И аз чух и треньора ни Любо Минчев и играчите. Те безусловно признаха успеха на червените. По начало баскета мина за най-интелигентния спорт и като участници и като фенове. Поне първите снощи оправдаха тази оценка.
А ГА става все по-жалък дори и сред своите. Твърдото му ядро се свива след всеки подобен пасквил.
12 Януари 2008 13:45
Докич, "поне първите" , иди са на спортала да видиш к'во прават "вторите" , после като искаш да ме питаш пак нещо на тема фенове заповядай
12 Януари 2008 14:11
Лидер, полицаите ни хич не са цвете за мирисане, не че оправдавам такива изцепки, но като ги знам и ченгетата каква неграмотна сбирщина са! Ето пример- е един автобус откраднаха портмонето на една жена , но мъжът и успя да хване джебчийката , в която беше портмонето. Извикахме полиция на спирката , дойдоха ченгетата, попитаха всичко ли си е вътре в портмонето, взеха данните на жената и джебчийката и казаха, че те ще се оправят по-нататък, мъжа и жената се качиха в една маршрутка, след което ченгетата намигнаха на един , който явно беше нещо като пазач на джебчийките и фи пуснаха да се качат в следващия автобус!!! Та ти казвам тия дето охраняват спортни срещи ги е яд, че не са на някое местенце дето може да делят със сутеньори, наркодилъри или джебчийската мафия и си го иизкарват на хората!
12 Януари 2008 14:18
Тони, абсолютно си права за ченгетата.Всъщност, те все още са си милиционери, а не полицаи.В Стара Загора на финала за купата на България целият търкал стана заради некомпетентната им намеса.Кой ги караше да влизат в сектора за една пиратка, при положение, че всички камери бяха насочени натам и снимаха непрекъснато.
12 Януари 2008 14:20
Да не говорим, че след това изблъскаха феновете с щитове и палки в съседния сектор, който беше пълен!
12 Януари 2008 14:48
Нема се ебавате с ГА ей..
12 Януари 2008 14:51
Недоволен, точно това имам предвид. Вашите магарии в автобуса и нашите след мача по време на турнирчето на малки врати. Навремето имаше публика ксоято ходеше само на баскет. Звучи невероятно, но 60-те години Академик-София имаше най-голямата публика. Ама, минало-бешало.
12 Януари 2008 15:08
Джими, ако видиш пък бай Петко какви ги е изцепил....! Г.А. е цвете.Оня другият, е съвсем изперкал!Че даже се опитва и да философства!Кой бил фалоса и т.н.Мале-е-е, смех!!!
12 Януари 2008 15:09
Каде е петко?
12 Януари 2008 16:08
Eто ти го!Цял-целеничък!Явно пак са му спрели хапчетата!

Кой, как и по колко II
Съб, 2008-01-12 14:25
Ако ние не бяхме свободни хора, ако не бяхме израстнали в най-свободната територия на предишна България, ако не бяхме стигали небето благодарение на нашия ЦСКА и днес пак щяхме да бъдем нищо. Може би щяхме да бъдем част от многобройните разбойници, ограбващи безмилостно и безнаказано българския народ, рекетьори с полицейски униформи по софийските кръстовища или най-обикновени лефскари, за които лъжата е като "Добър ден", а омразата всепоглъщащо и изпепеляващо чувство.

Щяхме, но не сме. Защото, благодарение на ЦСКА, благодарение на нашия ЦСКА, ние знаем какво значи да бъдеш голям. Голям, истински голям.

Вървейки по този път, бранейки заветите на нашето минало и ние, армейците, не можем да си позволим да вършим това, което вършат на Подуяне. Да произвеждаме пропаганда, а не да търсим истината, да не разграничаваме позора от достойнството, да не изхождаме от фактите, а от лъжите, които замитат следите покрай криминалните дела на един криминален отбор.

В тази рамка и темата за това кой как обича и кой как мрази на Герена и на Българска армия за нас е възможна единствено от позициите на рационализма и обективизма. На точния, хирургичен анализ на неоспоримите факти. На онова, което е действително произведено или като дело, или като словесен изказ.

За да успеем в тази задача се налага да навлезем дълбоко в ирационалното, защото тук става въпрос за чувства, в типичното и характерологичното, в онова, което е в състояние да присъства винаги, да стои в основата и благодарение на това да изгражда всичко.

В първата част на настоящия материал, следвайки обективно съществуващото, успях да докажа, че елементарното, примитивно съзнание е способно да се реализира единствено схематично, шаблонно, винаги по един и същ начин. Моделът, присъщ на подуенската журналистика, на медийните работници, формиращи подуенската надстройка и фолклор, по отношение на злободневното е разгърнат в следните две стъпки:

1. Категорично и убедено отричане на очевидното.

2. Признаване на първоначално отричаното на някакъв по-късен етап, неслучайно и не от любов към истината, а като опит да бъде пробутана някоя нова лъжа.

В брой 57 на ММ от 27 февруари 2003г., в рубриката "Наблюдател", бардът на синята журналистическа деятелност Жаклин М е признал следното: "Връщаме се в първенство 1998-1999г., когато Левски и Литекс по всевъзможни начини си уредиха мачовете от пролетния полусезон и накрая всичко се реши в директния мач на Герена."

Кратко и ясно, очевидно още през пролетта на 1999г., но упорито отричано тогава.

db, Желю Станков, "Параноята вече е част от ЦСКА, а Левски си отряза опашката": "Единият от ракурсите е категоричният отказ от заиграване с други тимове или по-точно поддържане на познатата доскоро сателитна система от клубове. Друг аспект е липсата на нерегламентирани контакти със съдиите... Всичко това можем да определим като рязане на опашката..."

Друго признаване на очевидното, касаещо характера на сините успехи в периода на криминалния преход, неслучайно, а в опит да бъде лансирана погрешната теза, че синият отбор навеки се е отказал от подобно консумиране на играта.

С оглед на въпроса за любовта и омразата знаменателно е едно екзистенциално признание на Жаклин М след мача на Лефски срещу Ливърпул 2004г. в статията му "Те убиха Левски (?!?) 14 сини бездарници унищожиха една мечта": "Мечтата на поколения левскари да видят своя отбор изправен достойно срещу един от колосите на световния футбол бе погребана на "Анфилд".

Тази кратка реплика изяснява всичко. Тя може да бъде приложена към всичко, което характеризира подуенския бит, душевност и произхождащите неизбежни патологични отклонения. Значещите думи в това съждение са "поколения левскари" и "мечтата". Те изясняват "кармичния" характер на най-трайния и пагубен син комплекс. Комплексът от европейската харизматичност на ЦСКА и неговото огледално отражение абсурдът "Антверпен". Наличието на подобна трайна комплексираност неизбежно води до ДЕБАЛАНСИРАНОСТ НА ЛИЧНОСТТА, изразяваща се в непрекъснато люшкане в крайни екстатични състояния и превръщане на ирационалното в доминанта на лефскарския мисловен процес и последващи речеви изяви.

В тази връзка е добре да разгледаме и репликата, която твърде често може да се чуе от сектор Б, а и от останалите сектори на социално диференцирания, но интелектуално монолитен подуенския организъм: "Бий чорбата по главата, бий, бий, бий". Буквалното значение на това устойчиво словосъчетание е абсурдно, но естествено не и за едно сериозно увредено и травмирано съзнание. Не е ясно защо чорбата трябва да бъде бита, как е възможно да стане това и защо никой от сините не проумява колко малоумно е това само по себе си. Естествено, че само една дебалансирана личност, изгубена във водовъртежа на крайните емоционални състояния, няма да успее да прозре и този аспект на въпросния нонсенс. Ако приемем, че синият примитивизъм не е в състояние да надскочи метафоризма на "чорбата", тогава силно впечатлява друго. Защо "чорбата" трябва да бъде бита точно по главата. Естествено нищо от това не е случайно и точно в тази точка, на невъзможността да бъдат преборени дълбоко вкоренените комплекси, на тоталния ирационализъм, всичко е в състояние да бъде знаково и да говори много.

В няколко аспекта. Първо, в процеса на непосредственото общуване с представители от подуенската ощност силно впечатлява неспособността да бъдат асимилирани безкрайно прости неща, както и трайната привързаност към откровени малоумия. При подобни контакти е неизбежно да се появи и усещане за травми в областта на главния мозък, възможно причинени и от малтретиране в ранна възраст на непрепоръчителни места. В тази връзка и боят по главата в репликата "Бий чорбата по главата, бий, бий, бий!" звучи като самопризнание, като преживяно, забравено и непрекъснато изплуващо от подсъзнанието в светлината на фройдиската терминология. Второ, боят по главата демаскира един от възможните начини за освобождаване от нещо реално, силно и формиращо спецификата на подуенския духовен свят. Ликвидирането на ЦСКА, тема подхващана непрекъснато, лелеяна отдавна, затихваща и динамизирана в зависимост от властовите позиции на синия отбор.

Доколко подобни разсъждения не са изсмукани от пръстите, а са реално съществуващи, може да бъде безпроблемно констатирано и чрез реплики от различни форуми в инет, включително и в последвалите лефскарски реакции в първата част на настоящата статия: СВИНЕ УМРЕТЕ

Изпратено от Анонимен на Пет, 2008-01-11 20:22. "СВИНЕ УМРЕТЕ МРАЗЯ ВИ В ЧЕРВАТА СИ, В НАЙ-ЧЕРНИТЕ КЪТЧЕТА НА ДУШАТА СИ.ИСКАМ ВСИЧКИ ДА ОТИДЕТЕ В АДА ПРИ МИЛКО Б. И ДОБРИ Д. И ГОРИТЕ ТАМ ВОВЕКИ ДОКАТО СВЯТ СВЕТУВА.ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА А ИЗМЕТ-ТУРСКА ИЗМЕТ.ТУРСКО КОМУНИСТИЧЕСКО ИЗЧАДИЕ НАРЕЧЕНО ЦЕЦА ПАНЧАРЕВСКА ЛИВАДА.НЕКА ДА УМРЕТЕ В МЪКИ РЕЗАНИ ИЗЧАДИЯ ТАКИВА."

На този фон е малоумно да се твърди, че лефскарите не мразели, че те не познавали това чувство, но както вече успяхме да изясним, именно това, именно малоумието е най-доминиращият белег в подуенското мислене и поведение.

Ако трябва да теглим чертата, преди да преминем към ЦСКА, не друго, а първородният комплекс на всеки син към червения отбор е в състояние да обясни всяко едно действие в синия лагер. От опитите ЦСКА да бъде унищожен, до стремежа да се изкара участието на Лефски в ШЛ, онези шест загуби със 17 получени гола и едно звездно попадение на Марян Огнянов, най-големият триумф в историята на играта у нас.

Как стоят нещата в другия лагер, в ЦСКА? Ако при споменаването на армейския отбор в съзнанието на ортодоксалния лефскар неминуемо се активира комплексът от европейския ореол, европейската харизма, победите срещу колоси в играта от ранга на Аякс и Ливърпул, то при споменаването на Лефски онова, което се поражда в представите на червения привърженик е в състояние да бъде трансформирано до една дума – ОРГАНИЗАЦИЯ. Тази представа е в състояние да обясни всичко, което се случва на Армията.

Както е добре известно, едно от нещата, за които се упреквани червените и които се възприемат от другата страна като доказателство за проява на уж омраза е скандирането "Кур за Лефски, оле". Тази непрекъснато произвеждана реплика и то не в случайни моменти, а тогава, когато червените успяват да демонстрират класа, когато принуждават своя противник да преклони глава, в представите на присъстващите на стадиона означава само едно. Победа, победа над ОРГАНИЗАЦИЯТА. Победа на доброто над злото. Победа на играта над милиционерския оперативизъм. Всеки опит репликата "Кур за Лефски, оле" да бъде отнасяна само и единствено към отбора Лефски без при това да бъде включвано онова, което го характеризира най-точно, ОРГАНИЗАЦИЯТА, е опит да бъде манипулиран най-ценния човешки стремеж. Стремежът за активно противодействие на демоничното и разрушителното.

Доколкото подобен стремеж обема най-дълбоки, митологични пластове в съзнанието на съвременния човек, е безпроблемно видно и от присъствието на фалоса във въпросното словосъчетание. Няма митология, в която този знак, фалическият символ, да не присъства по един или друг начин, символизирайки вечното, неспирно обновяване на живота и победата над мрака и смъртта. Този стремеж за промяна, за развитие на базата на оплодителния процес, неминуемо активизира във всяка една опозиция двете вечни начала – мъжкото и женското. Конкретно в опозицията ЦСКА – Лефски, ЦСКА – мъжкото, подреденото, воинското, фалоса и Лефски – женското – емоционалното, истеричното, нестабилното, агентурно прикритото, онова, което трябва да бъде оплодено и трансформирано.

Стигайки до подобни логични и единствено възможни изводи на базата на неопровержимите факти, няма как да не заключим, че лефскарската омраза е ирационална по природа, че тя е реална и действителна, не заради друго, а защото е възникнала върху основата на един непрекъснато проявяван комплекс. Комплекс, имащ нужда непрекъснато да си измисля алогични образи и ситуации, за да успява да похранва своето най-силно чувство. Напротив, от другата страна тенденцията е обратна. Омразата е в състояние да бъде ликвидирана и тя изчезва всеки път, когато организацията е побеждавана, когато, както е във вълшебните приказки, надареният с всички достойнства на естеството герой надделява над порока и злото. Тогава Лефски просто престава да съществува. Остава другото, главното. Европа, голямата Европа, онази Европа, от която ЦСКА бе успял да стане красива и вдъхновена част.

Петко Суровянски
Тоя наистина е тотално изперкал!
12 Януари 2008 16:20
Гледай каква елегантна мисъл:"И днес ПАК щяхме да бъдем нищо..."
12 Януари 2008 16:21
Кой е тоя Петко Суровянски, тоя много са го " БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА, БИЙ, БИЙ, БИЙ" , мнооооооого е удрян по главата тоя , ма СУРОВянски си е останал ЧИСТО ЛУД ЧОВЕК
12 Януари 2008 16:21
Лъжата била за "Добро утро". А нещо за АС-23 да каже!?
12 Януари 2008 16:23
Прочете ли го , Тони?Петко си е Петко.По-луд и от Г.А.
12 Януари 2008 16:39
Тц, тц, тц, малеййййййййй какви хора имало, направо да плачеш ли, да се смееш ли
12 Януари 2008 16:50
Путко е червен талибан. Няма какво да му се чудите...
12 Януари 2008 17:39
По-скоро червен аятолах.Те обикновените талибани такива купешки думи не използват.
12 Януари 2008 18:00
Няма какво да се лъжем Путко и Г.А. са червени икони. Те са двигателите на червената пропаганда и пишат откровени лъжи и глупости...
12 Януари 2008 18:01
виж Бевчо ще разбереш, че съм прав
12 Януари 2008 18:05
Как става така, че на наще футболисти не могат да им издават визи, а на разни африканци и латино-американци, може?!Ами...., сигурно е до класата на футболиста!
12 Януари 2008 18:13
Вече го писах веднъж, но ще го повторя. Англичаните са възпитани хора. Те няма просто да ти кажат "Ти не ставаш". Това е удобно оправдание. Видели са за какво става на въпрос и за го върнали набързо...
12 Януари 2008 19:52
Кажете ми, с какво петко е по-различен от ефрем, желю или павел?
12 Януари 2008 20:25
Ами пише само глупости, това е по-различното....
12 Януари 2008 20:36
А те к'вп пишат - умности ли?
Свали тъмносините очила КЗл
12 Януари 2008 20:51
Бая по-различен си е ! Тоя Петко и ГА са просто едни фалоси
12 Януари 2008 20:54
Джими, да ти светна и на тебе. При ПС са само идеологеми, фолклор на сектор Г, мантри, и прочие дивотии. Този или не вдява въобще от спортно-технически аспекти на играта или не му оттърва да ги коментира. Цитираните от тебе обикновено, не казвам винаги, стъпват именно на тази база и после вече си пробутват иделогията. Ясен ли съм или както казваше гения Атлетико де Мадрид да вадя моливите и чертежите.
12 Януари 2008 20:58
Докич, ти си ми ясен ама разлика между тех няма.
12 Януари 2008 21:21
Джими, ами освен прескръбно да констатираме, че вече си безнадеждно облъчен от ГА и ПС, май друго не ни остава.
Последен опит за спасение на твоята фенска душа. Опитай се да изчистиш идеологическата баластра от едните и другите. При "твоите" няма да остане нищо. При другите, повечето. Гаранция-Франция.
12 Януари 2008 22:17
Докич, позволи ми да не се съглася с теб и да застана на страната на джеймс (пък и да не ми позволиш - все тая, не твоето мнение е определящо, но все пак е важно). Та да си дойдем на въпроса - както Джеймс сподели разлика м-у ГА, ПС, ЖМ, ЖС, ЕД и хилядите други знайни и незнайни войни на "журналистическата" пропаганда, освен в цветовата определеност НЯМА, Това че ти виждаш такава наистина се дължи на тъмносиния цайс, който си нахлузил в областта между ушите и очите си и упорито отказваш напоследък да свалиш. Това разбира се не е наш проблем, но по мое скромно мнение не говори добре лично за теб. Останалите тъмносини лумпени като***(от мен да мине няма да ги споменавам) просто няма защо да ги коментираме. Та ако не искаш да се слееш в безличното море на тъмносинята посредственост върни си малко от стария облик, моля те. Не че искам да давам наклон на мненията ти, те бяха съвсем други, когато любимия ти отбор беше на върха, сега са на другия полюс, но това е напълно разбираемо, не мошеш винаги да си отгоре на вълната, самата вълна си има и долно положение. Ако си ме разрал - добре, ако ли не - не знам с какво повече мога да ти помогна!
12 Януари 2008 22:21
Докич,

ти забеляза ли че ГА е гост-коментатор в донбалон.еу
12 Януари 2008 22:30
Говедото има впредвид мене... Говедо, изрина ли снега, а?
12 Януари 2008 22:31
КЗл,

ти пак ли бачкаш по нощите ве мушморок?
12 Януари 2008 22:32
Докича си е все същия. Вие не сте у ред...
12 Януари 2008 22:32
Govedokiller, благодаря за отношението ти. Сигурно така изглеждам в твои очи. Но пак се връщам към едните и другите. Оставете засега внушенията които се опитват да правят. За това не спорим. Вредни са. Само дето, мое мнение, "моите" хора поне разбират и от футбол. Нищо друго не съм имал предвид. Не ви каам да се съгласяваме с мене, констатация.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД