:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,996,129
Активни 322
Страници 33,138
За един ден 1,302,066

Задържаха екипа на "Сладко отмъщение"

Актьорът Влади Априлов, продуцентът Кольо Гилъна, режисьорът Магърдич Халваджиян и целият екип на предаването за скрита камера по bTV "Сладко отмъщение" бяха задържани в Четвърто РПУ вчера следобед. От пресцентъра на МВР обясниха, че в 15 ч. на тел. 166 се получил сигнал от разтревожен гражданин, според когото пред заведението "Под липите" на бул. "Драган Цанков" в столицата става меле с бухалки, а стъклата на един автомобил са изпочупени. Моментално на мястото били изпратени два патрула от Четвърто РПУ. Хората на Влади Априлов обяснили, че снимат предаване и всичко е на шега, както и че са предупредили съседите. Полицаите обаче не приели обяснението и всичките 8 души били отведени в районното. Там, след като дали писмени обяснения, им били съставени предупредителни протоколи за нарушаване на обществения ред. След това Априлов и колегите му били пуснати.

Чупенето на колата било финалната сцена на скритата камера, уточниха от екипа на предаването. Поредната жертва на продуцентите била актрисата Юлияна Кънчева, която е съпруга на дизайнера Жоро Пентаграма. Тя трябвало да повярва, че мъжът й й изневерява с любовницата на известен баровец. В ролята на неин информатор се вживял съпругът на тв водещата Гала. Как обаче точно се стига до екшъна, bTV ще покаже на 10 февруари.
1216
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД