:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Ден след като съобщи, че държавата



може да финансира и следването в частни университети, просветният министър Сергей Игнатов се обяви за противник на идеята. Според Игнатов в близките 3-4 години изобщо не може да се въвежда подобна промяна, пък и ректорите на частни университети щели да са предпазливи, защото държавата ще получи право да им се меси. "Аз съм за държавата да финансира частни студенти, прехвърлили се в държавни вузове", опита се да обясни Игнатов. Онзи ден парите вървяха по обратен път - за студенти, местещи се от държавен в частен университет. "Някой ден можем да мислим за финансиране на най-добрите професионални направления в частните университети", допълни министърът.





Нов зам.-министър е назначен в Министерството на отбраната,



стана ясно вчера от съобщение на МС. Августина Цветкова бе съветник в политическия кабинет на Николай Младенов и като министър на отбраната, и като министър на външните работи. Ресорите й са свързани с антикорупционната политика и връзките с НАТО и САЩ. Работи основно в сферата на евроатлантическата интеграция. В продължение на девет години е била програмен директор и генерален секретар на Атлантическия клуб в България.



Уволнен е полицаят Йордан Костов,



заподозрян за поддържане на връзка с групата на "Наглите", стана ясно вчера от съобщение на МВР. Според данни от разследването Костов е съдействал на някои от групата, които излежавали леки присъди в общежитието в Казичене, за да го напускат лесно и през това време да извършват отвличанията. Костов също е обвиняем. Още при арестуването му министър Цветан Цветанов съобщи, че е изградена добра корупционна схема за подпомагане и възможност за по-облекчен режим на част от задържаните по "Наглите" и тези, които са имали присъди.
902
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД