:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ЛЕКА АТЛЕТИКА

1000 участници стартират на първенството в Добрич

1000 състезатели от всички възрасти са записани за участие на държавните първенства по лека атлетика в зала,започнали вчера в Добрич. Вчера бе надпреварата на юношите и девойките, тази вечер е 43-тото издание на турнира за мъже и жени "Академик", а през уикенда - националният шампионат за мъже и жени.

След него ще бъдат определени националните отбори за световното първенство на закрито в Истанбул (9-11 март). Именно затова е и огромният брой участници. Заявки са подали дори и атлети, които нямат проблеми с включването в "А" отбора, като водачката в световната ранглиста в бягането на 400 м Ваня Стамболова.

Добрич приема най-добрите ни атлети за първи път от 1996 г., след което шампионатът винаги бе в столичната зала "Фестивална". Тази година обаче най-после би трябвало да започне обещаният от спортния министър Свилен Нейков ремонт на съоръжението. Затова и българската федерация взе решение през този зимен сезон националите да се подготвят точно в зала "Добротица".
711
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД