:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ТЕНИС

Димитров замина на американско турне

"Опаковам си багажа за пътуването до САЩ. Първи турнир - Сан Хосе", написа във вторник най-добрият български тенисист Григор Димитров в профила си в социалната мрежа "Фейсбук". Късно онзи ден 20-годишният хасковлия отлетя от Париж за Сан Хосе, където през следващата седмица ще участва в турнира от сериите АТР 250 с награден фонд $531 500.

Заявки за надпреварата са подали още Гаел Монфис (Фр), Радек Щепанек (Чех) и младоците Милош Раонич (Кан), Доналд Йънг (САЩ) и Райън Харисън (САЩ). Очаква се в Сан Хосе на корта да се завърне и звездата на домакините Анди Родик, който получи контузия в двубоя си от II кръг на Australian Open срещу Лейтън Хюит. Австралиецът също ще участва, след като получи "уайлд кард" за основната схема.

След Сан Хосе Димитров ще играе и на турнира от категория АТР 500 в Мемфис (САЩ, $1,15 млн.), където засега е под №3 в квалификациите. През март нашият трябва да завърши американското си турне с участие в двата "Мастърс"-а - в Индиън Уелс (от 8 март) и Маями (от 21 март). На първия Димитров влиза директно в основната схема, а на втория ще бъде сред поставените в пресявките.
647
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД