:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на "Литекс" критикува нападателите

Треньорът на "Литекс" Христо Стоичков заяви, че не е доволен от представянето на футболистите му в последната фаза на атаката. Бившият национален селекционер, който вчера навърши 46 г., посъветва нападателите си да полагат повече усилия. Ловчанлии загубиха с 1:2 от "Цървена звезда" в контрола, като направиха много пропуски пред вратата на сръбския съперник.

"Подаръците по Нова година минаха - коментира Стоичков. - Това ще е една от задачите пред нас - да спрем да правим такива подаръци. Независимо че се намираме в началото на подготовката, мисля, че нито "Клуж", нито "Цървена звезда" ни надиграха. Индивидуалните грешки понякога са скъпи. По-добре тези грешки да допускаме сега, отколкото в първенството."

Като цяло обаче Стоичков е доволен от представянето на футболистите му до момента. Според него те са в оптимална физическа форма. "Трябват ни още няколко мача и всичко ще се оправи", убеден е той.

Срещу "Цървена звезда" гола вкара Светослав Тодоров, който се разписа за 1:1 малко преди края на първата част. В петък "Литекс" играе с руския "Кубан".

554
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД