:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 203
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Локо" (Сф)

спечели с 4:1 спаринга си срещу "Бдин" (Видин), който се игра вчера на изкуствения терен в Сандански. За успеха вкараха Костадин Велков, Даниел Пеев и Младен Стоев, а играч на видинци си отбеляза автогол.



"Миньор" (Пк)

завърши вчера 0:0 контролата си в Турция срещу "Дачия" (Миовени). Днес перничани ще играят с друг румънски тим - "Газ Метан".



Контролата

на "Славия" срещу казахстанския "Иртиш" (Павлодар) на лагера в Анталия приключи 1:1. Попадението за "белите" вкара Жуниор още в 5-ата минута.



Първата

контрола на "Ботев" (Пд) в Турция с полския "Корона" завърши 1:1. Съперникът откри в 88-ата мин., но Тодор Неделев изравни в последната минута от фаул. На проби при пловдивчани е руснакът Александър Петров (22 г., крило), който е играл в дубъла на "Зенит", а за последно - в "Химки".



Лошото време

доведе до отмяна на вчерашната контрола "Черноморец-Бургас" - "Сливен", която трябваше да се играе в Поморие. По програма бургазлии трябва да срещнат пак там "Добруджа" в събота.



Стадионът

на "Любимец" е пострадал от наводненията и е възможно домакинството срещу "Черноморец-Поморие" на 25 февруари от 15-ия кръг на Източна "Б" група да бъде отложено.



Треньорът

на "Видима-Раковски" Костадин Ангелов освободи дошлите на проби защитници Симеон Иванов, юноша на "Левски", и Георги Хашев ("Сливен"), но Николай Минков ("Калиакра") засега продължава тестовете.



Мениджърът

на "Тотнъм" Хари Реднап бе оправдан по обвинение за укрити данъци в размер на 189 000 паунда. Той се оправда пред съда, че изобщо не може да се справя с плащането на налозите и не се оправя с компютри.
535
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД