:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ГЕРБ ще внася трети вот на недоверие, но още мисли за какво

Цецка Цачева
ГЕРБ се кани да внесе трети вот на недоверие към правителството на Пламен Орешарски, но още не е ясно на каква тема. Това се разбра от думите на зам.-шефа на групата на бившите управляващи Цецка Цачева. "Следим изключително внимателно различните секторни политики. Там, където групата прецени, че те са най-зле, ще бъде следващият ни вот на недоверие. Можете да го очаквате много скоро", зарече се тя.

Поводът за изказването й стана вторият пореден ден, в който парламентът приключи работа по-рано заради липса на кворум. Вчера само Бойко Борисов и Вежди Рашидов останаха в залата, но не достигнаха на управляващите да съберат общо 121 гласа и заседанието приключи с час по-рано. "Не един, а два гласа дадох днес на БСП и ДПС, за да продължи заседанието на НС, но те пак не можаха да си осигурят кворума в залата. За пореден път блесна, че БСП и ДПС са абсолютно зависими от "Атака", че това управление се крепи единствено и само на "Атака", че дори с обещаните от мен два гласа те не могат да накарат собствените си депутати да работят", написа в социалната мрежа "Фейсбук" Бойко Борисов.

Цачева обясни, че вече е видно дори и за левите депутати - така не може да продължава и призова правителството да подаде оставка и да има предсрочни избори.

През октомври, когато бяха отхвърлени два вота на недоверие - за провал в инвестиционната и в регионалната политика, от ГЕРБ се заканиха да внасят искания "до дупка". Дори обмисляха вариант да искат вот и в областта на културата, но впоследствие се отказаха.
9
1139
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
9
 Видими 
23 Януари 2014 21:03
Убхийствена снимка...
Ако си е представите разголена като свободата... Успокоителните!
-------------------------
Сайтът на Генек
23 Януари 2014 21:10
"Не един, а два гласа дадох днес на БСП и ДПС, за да продължи заседанието на НС, но те пак не можаха да си осигурят кворума в залата. "
23 Януари 2014 21:10
Б.Б., Цв.Цв., Це.Ца. - все корифеи на мисълта....
24 Януари 2014 01:11
.... " още мисли "... ?!?!?!?!?!
24 Януари 2014 10:28
Толкова са смешни и жалки тези от ГЕРБ. Само се чудят какви щуротии да правят, вместо да помагат на правителството да изведе държавата от кризата, в която те самите я докараха.
24 Януари 2014 10:36
При толкова гафове на това правителство, да решиш за какво точно би му се доверил, е още по-трудно.
24 Януари 2014 12:23
Не е ли редно човек първо да помисли, след това да обяви и на края да внесе?
24 Януари 2014 12:27
Толкова са смешни и жалки тези от ГЕРБ. Само се чудят какви щуротии да правят, вместо да помагат на правителството да изведе държавата от кризата, в която те самите я докараха.

Ужас!
24 Януари 2014 15:52
Само едно нещо ще кажа на невежите които са писали отгоре. Единствено при правителството на Бойко и Дянков, държавата харчеше колкото изкарваше. До момента БСП са изтеглили 4 милиарда заеми, и готвят да изтеглят още 4 милиарда за техни си нужди и нереални увеличения на минимална работна запалата и пенсии. Не съм сигурен, че кризата идва от Бойко Борисов, а от сегашните управляващи. Тежко и ни горко ако не свалим това правителство, аз лично обмислям да хващам самолета. БСП и ДПС искат да докарат държавата до фалит !
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД