:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Добруджа"

победи като гост "Нефтохимик" в Бургас с 3:2 (-22, 24, 19, -21, 11), в последна контрола преди началото на Суперлигата при мъжете. Веднага след това тимът от Добрич отпътува за столицата, където днес от 18 ч. ще играе с ЦСКА (мачът ще се предава по БНТ World). Останалите срещи от I кръг са: "Арда" - "Нефтохимик" и "Монтана" - "Габрово" (днес), "Марек" - "Пирин" и "Миньор" - "Левски" (утре). Наградният фонд на Суперлигата е 30 000 лв., като шампионът ще получи 15 000, вторият - 10 000, а третият - 5000.



Националните

отбори по волейбол отстъпват с по 1 място надолу в обновените европейски ранглисти. Мъжкият ни тим е 5-и, като пред него са Русия, Италия, Сърбия и Полша. Женският отбор е №10, а челната тройка е Русия, Сърбия и Италия.



Олимпийският

шампион в спускането от Сочи`14 Матиас Майер ще пропусне началото на новия сезон за Световната купа. Австрийският скиор няма да участва в гиганския слалом в Зьолден (Ав) другата седмица, тъй като си удари коляното при падане на тренировка вчера. 24-годишният Майер най-вероятно ще кара на състезанията в Лейк Луис (Кан) в края на ноември.



Церемониите

по откриване и закриване на зимната олимпиада през 2018 г. ще са в столицата на игрите - Пьончан, съобщи корейският оргкомитет. Той е решил да не мести церемониите в град Каннин, защото министерството на културата е поело ангажимент в Пьончан да бъде построен стадион с капацитет 40 000 зрители специално за откриването и закриването.
892
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД