:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 26
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Вдовицата

на Георги Аспарухов - Величка Маркова, стана част от фенския тръст "Синя България", обявиха оттам. "Левски" е много повече от футболен клуб. "Левски" има невероятна история и неповторима философия и ценности. Той трябва да се подкрепя с открити лица и сърца. Готова съм да помогна с всички сили на тръста, защото вярвам в идеите и ценностите, към които се стреми", коментира Маркова.



Защитникът

на "Черно море" Стефан Станчев вероятно ще пропусне домакинството срещу "Берое" в неделя, тъй като му се е подновила стара травма. За варненци със сигурност няма да играят Георги Божилов, Бакари и Даниел Георгиев, но пък може да дебютира новопривлеченият холандец Марк Клок.



Край на

кариерата си обяви бившият френски национал Вилям Галас (37 г.). За последно защитникът игра за австралийския "Пърт Глори", а преди това бе в "Тотнъм", "Арсенал", "Челси", "Олимпик" (М) и "Каен". Галас има 84 мача и 5 гола за тима на Франция



2 млн. евро

плати "Бешикташ" на украинския "Металист" (Харков), за да откупи правата на аржентинския национал Хосе Соса. От началото на сезона халфът игра под наем в истанбулския гранд. През пролетта пък "Металист" бе преотстъпил Соса на "Атлетико" (Мадрид).

932
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД