:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 97
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Операция на Надал може да облагодетелства Димитров

Испанският тенисист Рафаел Надал ще се подложи на операция заради апендицит в близките 2-3 седмици, съобщи неговият треньор и чичо Тони Надал. А това със сигурност означава, че световният №3 ще пропусне заключителния турнир "Мастърс" в Лондон (Анг), който от 9 ноември ще събере осмината най-добри тенисисти през 2014 г.

"Рафаел със сигурност трябва да влезе в болница, за да бъде опериран. Ще видим дали ще го направи преди "Мастърс" в Париж или веднага след неговия край", обяви Тони Надал. Той допълни, че въпреки всичко засега Рафа планира да играе на заявения турнир в Базел (Швейц) идната седмица и едва след неговия край да прецени дали да се включи и на "Мастърс" във френската столица, или да ускори хирургическата инетрвенция.

От предстоящото принудително оттегляне на Надал може да се възползва нашият Григор Димитров, който също се бори за място на финалния "Мастърс" в Лондон. Българинът в момента е №11 в класирането за сезона и в новата ситуация трябва да стигне само до №9, за да придобие право на участие.

Днес първата ни ракета (№10 в света) трябва да се изправи срещу Джак Сок (САЩ) в 1/4-финал на турнира в зала в Стокхолм (Шв, 593 705 евро), където защитава титлата си от 2013 г. Димитров започна участието си онзи ден с труден успех със 7:5, 7:6 (4) във II кръг срещу Теймураз Габашвили (Рус).
1
1206
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
16 Октомври 2014 23:12
то така ако ставала трябва и още 4ма да се откажа,,,
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД