:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 355
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

4-дневна

екскурзия до Истанбул за двама ще спечели един от зрителите на Турнира на шампионките по тенис в София от 28 октомври до 2 ноември. Най-голямата награда за някого в публиката пък ще бъде автомобил "Хюндай i10", който ще бъде изтеглен след финала в зала "Арена Армеец". Засега са ясни 7 от 8 участнички - Екатерина Макарова (Рус), Доминика Цибулкова (Слвк), Андреа Петкович (Гер), Карла Суарес Наваро (Исп), Ализе Корне (Фр), Флавия Пенета (Ит) и Цветана Пиронкова.



Руският

тенисист Николай Давиденко е взел решение да прекрати активната си кариера. Това разкри в интервю за агенция ИТАР-ТАСС президентът на руската федерация по тенис Шамил Тарпишчев. В своята визитка 33-годишният бивш №3 в света има 21 титли от турнирите на АТР, три от тях в сериите "Мастърс". Той е носител на купа "Дейвис" с тима на Русия за 2006 г., полуфиналист от "Ролан Гарос" през 2005 и 2007 г., полуфиналист от US Open през 2006 и 2007 г.
890
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД