:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 362
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

А група

12-и кръг - петък, 18.45 ч.: "Лудогорец" - "Хасково" (съдия Ст. Павлов) (по Диема)



Гаф е сътворил

"Ботев" (Пд) като е изпратил иск за изплащане на щети за 5517 лв. на ръководството на "Локо" (Сф). Оказало се, че фактурите е трябвало да бъдат адресирани до "Локо" (Пд), заради щетите, нанесени на базата в Коматево и на ст. "Христо Ботев" по време на последните пловдивски дербита. От "Ботев" са поднесли своите извинения на "Локо" (Сф).



Георги Христов

вкара 8-ия си гол за сезона, но въпреки това тимът му "Тампа Бей Роудис" загуби с 2:3 домакинството си срещу "Минесота Юнайтед" в 24-ия кръг на Северноамериканската сокър лига, второто ниво на футбола в САЩ. Бившият футболист на "Ботев" (Пд), "Левски", "Локо" (Сф) и "Славия" игра цял мач. "Тампа Бей" е на 7-о място от 10 отбора с актив от 17 т. Води "Минесота Юнайтед" с 33.



Американски

консорциум стана собственик на изпадналия в Серия Б "Болоня". Предишните шефове на отбора ще получат 7 млн. евро за сделката. Новите силни хора в "Болоня" - американецът Джо Такопина и канадецът Джоуи Сапуто, който притежава отбора на "Монреал Импакт", ще стартират с инвестиция от 13 млн. евро. След това ще бъдат вложени 60 млн. евро за нов стадион. За треньор ще бъде поканен Роберто Манчини, на когото ще бъде предложен договор за 5 години и 100 млн. евро за селекция.



6 седмици

извън игра ще бъде халфът на "Арсенал" Месут Йозил, който скъса частично странична връзка на лявото коляно. При лондончани обаче е възстановен Тио Уолкът, който лекува травма в продължение на 9 месеца.
909
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД