:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Феновете на "Левски" зоват за подкрепа на баскетболния тим

Треньорът на шампионите се присъедини към отбора след първия мач в първенството
Фенклубът на "Левски" призова всички "сини" привърженици да подкрепят баскетболния отбор в неговия втори домакински мач от Адриатическата лига. Шампионите посрещат в неделя в зала "Универсиада" черногорския "Будучност" (Подгорица), който е лидер в регионалната надпревара с 3 победи от трите кръга досега. "Левски" пък има един успех и 2 загуби, които го нареждат на 10-о място. На всичкото отгоре клубът има огромни финансови затруднения заради проблемите с КТБ.

"Отборът, който ни донесе най-голямата радост от години насам, е пред закриване. Да, това е тъжната истина за българския спорт. Баскетболен клуб "Левски" не може да намери генерален спонсор и въпреки усилията на Тити Папазов (б.р. - треньора), мисията засега изглежда невъзможна. Какво можем да направим ние? Ние, привържениците на най-обичания отбор не можем да спасим финансово БК "Левски". Но всички сини сърца имаме един дълг и няма да имаме никакво оправдание, ако не изпълним и него! Ние нямаме право да оставяме този отбор да умре без нашата подкрепа! Нашата цел трябва да бъде и последната седалка в зала "Универсиада" да бъде заета! Няма нищо по-ценно от моралната подкрепа в този момент", пише в обръщение на феновете.

Обръщението бе публикувано часове след първия мач на "сините" от Националната лига (НБЛ), в който те спечелиха без проблеми срещу аутсайдера "Черноморец" с 93:63, независимо от отсъствието на звездата им Брандън Хийт, който ще се възстановява поне 4 месеца заради скъсано ахилесово сухожилие на левия крак. За "Левски" се отличиха капитанът Павел Иванов с 18 т. и Димитър Димитров с 15. В този мач за последно отборът бе воден от пом.-треньора Тони Дечев, тъй като старшията Константин Папазов участва в тв риалити шоу с надеждата да намери по този начин средства за състава.

Същата вечер обаче Папазов реши сам да напусне шоуто и обяви това в ефир. "Аз смятам, че корабът на "Левски" може да бъде спасен. Но и да потъва, аз трябва да потъна с него", мотивира се той.
1161
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД