:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стивън Ло потвърди подкрепата си за ЦСКА

Клубът защити свой национал от упреци за загубите от Хърватия и Норвегия
СНИМКА: cska-forever.com
От фенското сдружение "ЦСКА Завинаги" доставиха и последните 500 от общо 1500 седалки за сектор Г, които са закупени със средства, набрани от SMS кампания. Секторът ще бъде отворен за съботното дерби срещу "Литекс".
Бизнесменът от Хонконг Стивън Ло е дал потвърждение пред агенция "Лайвспорт", че ще помага финансово на ЦСКА. Той не е влязъл в подробности дали вече е давал пари на клуба, но в последните дни от ръководството успяха да намерят над 500 000 лв., за да покрият неотложни дългове, които застрашаваха лиценза на клуба за евротурнирите. Освен това на футболистите е обещано, че днес ще получат заплати.

Със Стивън Ло се свързват очаквания, потвърдени индиректно от шефа на клуба Александър Томов, че ще инвестира в генералната реконструкция на ст. "Българска армия". Милиардерът и негови партньори ще вложат над 1,6 млн. евро в развлекателния комплекс "Света София", който предстои да бъде изграден край Елин Пелин.

Междувременно отборът на ЦСКА продължава подготовката си за съботното дерби срещу "Литекс". Преди мача от клуба излязоха с официално изявление, с което защитиха защитника Апостол Попов от нападките, че той е бил един от основните виновници за загубите от Хърватия и Норвегия. "Няма как и не приемаме Апостол Попов да поеме тежестта на цялата вина за двете загуби. Този мъж винаги е бил за пример в съблекалнята, на терена, както и извън пределите на футболните стадиони у нас. Нека всеки се замисли дали вината за загуба на един отбор в колективен спорт е на един състезател или на всички", се казва в обръщението.

Върху Попов вероятно ще падне изборът да замести контузения капитан Валентин Илиев в центъра на отбраната. Както е известно титулярният централен защитник е аут до края на годината заради операция на десния глезен.

Иван Стоянов пък отново е усетил болки, след като поднови тренировки и ще пропусне и мача с "Литекс", като вероятно завръщането му в игра ще бъде за дербито срещу "Левски" на 25 октомври. Стоянов бе опериран от херния в края на юли и оттогава не успява да се възстанови напълно, заради възникнали усложнения. Освен него в събота няма да играе и Неманя Милисавлевич, който е получил разтежение.
2
1404
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
17 Октомври 2014 13:45
По поведението и медийните изяви на обичайните черпаклии ще разберем дали верно чичко паричко идва на Армията.
18 Октомври 2014 19:09
Колкото повече луповщина, толкова по-зле за ЦСКА.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД