:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 476
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Български ученици спечелиха



златен медал на световното бизнес състезание за решаване на казус на Харвардския университет Global Business Challenge. В конкуренция с 400 участници от 10 държави, разпределени в 60 отбора, четиримата финалисти от Националната търговско-банкова гимназия в София се представиха отлично в трите кръга на състезателния ден и заслужено завоюваха златото. Още едно златно и две сребърни отличия получиха възпитаници на НТБГ от младежката бизнес среща на върха от календара на световната мрежа на тренировъчните фирми Pen International в Ню Йорк. Там училището участва с две тренировъчни фирми.



Субсидията за Рилския манастир



е съкратена драстично, каза пред "Фокус" Адрианополският епископ Евлогий, игумен на Рилската света обител. "Имаме големи затруднения по тазгодишния бюджет - субсидията за Рилската света обител е съкратена с две трети по неизвестни за нас причини. Знаем, че остатъкът от тези средства е разпределен за други манастири. Но от всички тях само Рилският манастир е паметник на културата не само от национално значение, но и от световно значение към ЮНЕСКО. Създалата се ситуация ще ни създаде големи трудности", смята епископ Евлогий.
1041
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД