:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 203
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

След близо два месеца

баскетболният национал Александър Везенков отново се появи в игра за "Барселона". Крилото получи почти 7 мин. като резерва и се отличи с 2 т. и 1 борба при домакинското поражение с 83:90 срещу "Уникаха" (Малага) в Евролигата. За каталунците това бе 9-a загуба от 13 мача в турнира.



49 млади състезатели

на възраст до 19 г. получиха точки в анкетата на Viasport.bg за определяне на най-добрия млад спортист в България за 2017 г. Те са представители на 24 вида спорт. В допитването до спортните журналисти се включиха 65 представители на медиите. Церемонията по връчване на наградите ще се състои на 6 януари 2018 г.



На 1/2-финал загуби

Мария Мицова в турнира по бадминтон в Анкара (Тур, $8000). Българската №3 в схемата отстъпи пред поставената под №1 Неслихан Игит (Тур) с 0:2 (-11, -14). На 1/2-финалите приключи участието и на двойката Пейо Бойчинов/Иван Панев, която загуби от Микел Стоферсен и Матиас Тири (Дан) с 0:2 (-19, -16) в надпреварата на каре.



Суперлиценз във Формула 1

вече ще се издава на пилотите при завишени изисквания, постанови международната автомобилна федерация (FIA). Досега кандидатите трябваше да изминат 300 км с "представителна Ф1 кола" в рамките на два дни и да издържат теста по спортния правилник, за да получат право да участват единствено в свободните тренировки. От следващия сезон състезателите ще трябва да са завършили 6 състезания от Формула 2 или да са събрали 25 суперлиценз точки от други шампионати през последните 3 г.



Микаела Шифрин спечели

паралелния слалом за Световната купа по ски алпийски дисциплини в Куршевел, като победи във финала Петра Влъхова (Слвк). Така американката събра 721 т. и увеличи преднината си на върха в генералното класиране пред Виктория Ребенсбург (Гер), която е втора с 430 т.



Резултати в НХЛ

Редовен сезон: "Калгари" - "Сейнт Луис" 2:1, "Филаделфия" - "Детройт" 4:3, "Кълъмбъс" - "Торонто" 4:2.
739
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД