:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 379
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Берое"

ще привлече като свободен агент вратаря на "Верея" Георги Аргилашки (26 г.), съобщи радио "Дарик". Той идва по настояване на треньора на "Берое" Александър Томаш, който до лятото води именно другия старозагорски клуб и познава качествата на Аргилашки. Преди това той бе в "Лудогорец", с който има 3 шампионски титли на България.



"Черно море"

има интерес към нападателя Мирослав Будинов, който преди дни се разбра да напусне "Дунав", съобщи "Кота спорт". Варненският клуб вече е осъществил контакт с футболиста, който е искан и от "Септември" (Сф).



Любо Петрович

може изненадващо да стане треньор на "Царско село", съобщи "Кота спорт". Той в момента е треньор във Виетнам, но е вариант за втородивизионния софийски тим, ако настоящият треньор Никола Спасов напусне. А към последния има интерес от казахстански клуб.



"Локомотив" (Пд)

обяви съперниците си за шестте зимни контроли. В България пловдивчани ще срещнат "Хебър" и "Марица", а на лагера в турския курорт Анталия (25 януари - 10 февруари) ще има мачове със "Себаил" (Азерб), "Баник" (Чех), "Младост" (Сърб) и "Судува" (Лит).

647
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД