:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 585
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отбори от три континента искат Кешерю от "Лудогорец"

Румънецът обаче се очаква да смени клуба след края на сезона
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Клаудиу Кешерю по-рядко попада в титулярния състав този сезон, но въпреки това отново е водещ голмайстор на "Лудогорец" с 10 гола в шампионата до момента. Това, както и играта на румънеца в евротурнирите съответно са забелязани от няколко чуждестранни клуба.
Голмайсторът на "Лудогорец" Клаудиу Кешерю е предизвикал интереса на клубове от три континента. От няколко месеца се знае, че турският "Трабзонспор" се опитва да привлече румънеца, който е следен и от френски клуб. Последната информация обаче включва още тимове от италианската Серия А, както и мексиканския "Атланте", към клубовете, които искат Кешерю. Според "Фокс спортс" президентът на мексиканския клуб Хосе Габриел Лавин иска силно нападателя в състава си. "Калчомеркато" пък допълва картинката с материал, според който "Фиорентина" и "Сампдория" също следят ситуацията около Кешерю.

А самата ситуация клони към това футболистът да доиграе сезона в "Лудогорец" и след това да напусне като свободен агент, тъй като договорът му изтича през юни догодина. Още повече че на разградчани предстоят важни мачове с "Милан" на 1/16-финалите в Лига Европа, както и битка за шампионската титла в България, заради което трудно биха се съгласили да продадат голмайстора си. Кешерю от своя страна заяви преди дни пред румънски медии, че е склонен да доиграе сезона в "Лудогорец" заради вниманието, което получава в клуба. Той все пак ще е свободен, според правилата на ФИФА, от януари нататък да преговаря с други клубове и евентуално да подпише предварителен договор. Към играча, между другото, има интерес и от Азия - от китайски клуб.

Междувременно от "Лудогорец" обявиха, че продажбите на билети за домакинството срещу "Милан" на 15 февруари в Разград ще започне след 18 януари. Цените са от 50 лв. за трибуна "Моци" до 90 лв. за централната трибуна и най-добрите места в сектор В. Притежателите на абонаментни карти ще имат право да купят до 3 пропуска, а по мейл ще могат да се заявят до два пропуска.

Станаха ясни и първите съперници на "Лудогорец" през зимната подготовка. От румънския елитен "Ботошани" обявиха, че ще играят с шампиона на България на лагера в Анталия през януари, където и двата тима ще са на подготовка. Там разградчани ще срещнат още "Шахтьор" (Донецк), "Динамо" (Москва) и казахстанския "Кайрат".

830
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД