:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 219
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" приключи волейболното участие в Европа

Отборът на "Левски" отпадна от надпреварата за "Чалъндж къп" и приключи участието си в третия по сила европейски клубен турнир по волейбол. Възпитаниците на Владимир Николов бяха спечелили първия мач от 1/16-финалите срещу "Орион" (Дутинхем) с 3:1 гейма в София, но на реванша в Холандия загубиха с 0:3 (-25, -20, -21), а след това отстъпиха и с 13:15 в допълнителния "златен" гейм.

Най-резултатни за "сините" бяха капитанът Смилен Мляков (1 ас, 2 блока) и руснакът Евгений Баннов (2 аса, 3 блока) с по 15 т., а за домакините Йорис Марселис реализира 21 т. (3 аса, 2 блока). На 1/8-финалите "Орион" ще срещне руския "Газпром-Югра" (Сургут), който отстрани унгарския "Пензюгьор" (Будапеща).

По-рано тази седмица отпаднаха и двата ни представителя в турнира за Купата на CEV - 1/16-финалистите ЦСКА и "Нефтохимик". Преди това шампионите от Бургас записаха две загуби в плейофите за Шампионската лига и така завършиха евроучастието си без нито една победа.
724
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД