:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Двамата от Зелената партия - независими

Депутатите от Зелената партия Александър Каракачанов и Валентин Симов напуснаха парламентарната група на Обединението за национално спасение и се обявиха за независими.

С "Честита независимост" беше поздравяван вчера Симов, който зае място до хората на Жорж Ганчев, които също си нямат парламентарна група.

ДПС, което е основното ядро на ОНС, обсъди ситуацията в групата след напускането на Каракачанов и Симов. Трудно ще обясним на нашия електорат защо вкарахме двамата в парламента, след като през цялото време те не работеха с нас, обясни Юнал Лютфи.

От няколко месеца двамата от Зелените партия са в преговори с Жорж за създаването на нова ПГ. Засега хората на БББ са 7 - Жорж, Яшо Минков, Веселин Бончев, Нансен Бехар, Иван Колев, Георги Агафонов и Христо Смоленов. За група трябват 10 депутати. Десетият е човекът, който заеме мястото на Цветелин Кънчев, след като неговата осъдителна присъда бъде потвърдена от Апелативния съд. Делото на Цвети в Апелативния съд обаче още не е насрочено.
750
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД