:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,255,650
Активни 222
Страници 22,159
За един ден 1,302,066

За пети път "Черноризец Храбър"

За пети път тази година Съюзът на издателите в България и Съюзът на българските национални електронни медии ще връчат наградите за журналистика "Черноризец Храбър". Призовете са придружени от почетен знак и парична премия. Голямата награда за журналистика е обща за електронните и печатните медии и е придружена от 10 000 лв. Работещите в печатните медии ще бъдат оценявани в категориите разследване, публицистика и фотожурналистика. Журналистите от електронните медии ще се състезават за призове за разследване, за телевизионна публицистика или документалистика, за радиопублицистика или документалистика и за операторско майсторство. Тази година бяха учредени 2 нови награди - за регионална печатна и регионална електронна медия.

До участие се допускат до 2 авторски материала, публикувани или излъчени през периода от 1 септември 2005 г. до 31 август 2006 г. Кандидатурите се приемат до 7 септември, а носителите на наградите ще бъдат определени от Академията "Черноризец Храбър" на 10 ноември.
1239
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД