:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 307
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Накратко

До 1 март потребителите

на Интернет имат възможност да се възползват от покупката на изгоден пакет домейн и уебхостинг. Промоцията е на FourthColor (fourth-color.com), българска фирма, специализирана в изграждане на цялостни уебрешения. Предложението е за закупуване на собствен пакет от домейн и хостинг срещу 70 лева годишна такса. Пакетът включва регистриране на домейн в адресните зони .com, .net или .org., 20 MB място, 2 GB месечен трансфер, 3 броя POP3 пощенски кутии, FTP Access Online File Manager, Telnet и др. услуги, включително и 24 часа техническа поддръжка.



Руската софтуерна фирма Oxygen Software,



производител на програми за мобилни телефони, пусна на пазара нов продукт - Oxygen Phone Manager, версия за Nokia 6310. Той дава възможност да управлявате телефона си чрез компютър. Свързването с GSM-а става чрез инфрачервен порт. /www.oxygensoftware.ru:8080/. Програмата работи под Microsoft Windows'95, 98, Windows NT, Windows ME, Windows 2000 и Windows XP. Предимството е, че можете да премествате и обработвате данни от PC-то на телефона и обратно. Програмата дава възможност да се експортват данни и от пощенските клиенти Microsoft Outlook и Lotus Notes. Oxygen Phone Manager поддържа и SMS-мениджър, WAP и различни мелодийки.
1083
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД