:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
АМБИЦИИ

И баскетболът разчита националите да напълнят "Арена Армеец"

Подобно на колегите си от волейболната централа (БФВ), в българската федерация по баскетбол (БФБ) са наясно, че клубните надпревари в България няма как да напълнят най-голямата спортна зала у нас - "Арена Армеец София". Затова и в БФБ, както и в БФВ се надяват, че поне мъжкият национален отбор може да привлече достатъчно зрители, за да не изглежда празно 12-хилядното съоръжение на 4-ти километър в столицата.

Вчера президентът на БФБ Георги Глушков прогнозира, че това евентуално може да се случи по време на приятелския турнир "Евро баскетбол тур 2012" от 24 до 27 юли. Тогава в София ще гостуват тимовете на Турция, Полша и Украйна, с чиито звезди от НБА ще премерят сили нашите "лъвове".

"С оглед на участниците в този турнир се надяваме да създадем интерес и да напълним залата - заяви Глушков. - Това ще е хубаво както за баскетбола, така и за феновете, които ще имат възможност да видят силни отбори. Засега сме наясно, че 5000-6000 човека влизат с удоволствие в тази зала, за да гледат националните отбори. В нашето първенство за съжаление нямаме мачове, които могат да я напълнят. Затова се надяваме с националния отбор да успеем."
659
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД