:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 333
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

6 клуба от "А" група остават без лиценз

Шест клуба от "А" група не са получи лиценз за новото първенство, съобщи TV7. Имената на клубовете ще станат ясни на 6 юни, когато ще се състои следващото заседание на Изпълкома на футболната ни централа. Преди него Лицензионната комисия ще уведоми ръководството на БФС кои отбори не отговарят на изискванията и няма да могат да вземат участие в следващия шампионат.

Същата тази комисия вече обяви, че "Лудогорец", ЦСКА, "Левски", "Черноморец-Бургас", "Локомотив" (Пд) и "Литекс" вече имат лиценз за евротурнирите, което означава, че те отговарят и на изискванията за участие в българското първенство. Остават 10 отбора, като три от тях - "Светкавица", "Видима-Раковски" и "Калиакра", вече изпаднаха. Те обаче са подали своите документи до 31 март, така че най-вероятно също са сред тези, които не отговарят на изискванията.

Ако и трите изпадащи не отговарят на изисквания лиценз, то от останалите седем ще "изгърмят" още три. Техните имена трябва да станат ясни следващата седмица. Отделно се очаква "Литекс" да се откаже от участие в "А" група през следващия сезон.



1
1022
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
31 Май 2012 06:55
Е и? Това ли ще е началото на "естественото редуциране" или все пак от БФС ще приемат някакво решение за броя на отборите? Защото ако по наредба си остават 16, то би трябвало да допълнят бройката с отбори от Б група, които имат лиценз.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД