:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Капитанът Николов подписа с "Галатасарай"

Ветеранът се завръща в турското волейболно първенство 10 г. след началото на своя гурбет
Капитанът на волейболния национален отбор Владимир Николов ще продължи кариерата си в "Галатасарай". Договорът за един сезон с турския гранд вече е факт и от есента 34-годишният диагонал ще играе под ръководството на треньора Драган Нешич. Допреди 2 г. сръбският специалист бе селекционер на женския ни национален тим, а това ще е изобщо първата му работа начело на мъжки състав.

Любопитното е, че Николов се завръща в турското първенство точно 10 г. след като именно там стартира кариерата си в чужбина. През 2002-ра петкратният шампион на България с "Левски Сиконко" бе трансфериран в "Ердемирспор" (2002-2003), след което премина през френския "Тур" (2003-2006), с който стана европейски шампион през 2005-а, японския "Торе Ероус" (2006-2007) и италианските "Тренто" (2007-2008), "Кунео" (2008-2011) и "Пиаченца" (2011-2012).

Освен в първенството на южната ни съседка през следващия сезон Николов и новите му съотборници в "Галатасарай" ще играят и във втория по сила европейски клубен турнир - за Купата на конфедерацията (CEV). По ирония на съдбата в същата надпревара наесен ще участва и бившият клуб на Владо - "Левски".

Също вчера стана ясно, че други двама национали - Теодор Тодоров и Тодор Алексиев, остават и през следващия сезон в руския "Газпром-Югра" (Сургут), въпреки че наставник на тима вече няма да е Пламен Константинов. Новината потвърди президентът на клуба Рафаел Хабибулин.

"Тодоров и Алексиев остават в нашия отбор. Не беше толкова трудно да ги задържим, въпреки че изиграха много силен сезон. Това е така, защото и Теодор, и Тодор ги устройва всичко в Сургут. Условията, отношенията със съотборниците и феновете", заяви Хабибулин пред клубния сайт Gazprom-Ugra.ru.
763
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД