:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Йовов стана играещ треньор в "Левски"

Христо Йовов
Христо Йовов става играещ помощник-треньор в "Левски", съобщиха от клуба. Ветеранът ще остане на терена поне още един сезон, след което ще се решава бъдещето му. То обаче във всички случаи е свързано с родния му клуб.

Ситуацията около Йовов вчера се промени на няколко пъти. Сутринта изп. директор Иво Тонев обяви, че 34-годишният футболист ще сложи край на кариерата си и ще получи длъжност в клуба. Малко след това Йовов контрира, че ще играе поне още една година и му тепърва му предстоят нови разговори с ръководството. Той бе категоричен, че ако "Левски" не го иска, ще си намери нов отбор.

В крайна сметка бе решено Христо да стане част от екипа на Илиан Илиев. Новият треньор е на мнение, че Йовов може да бъде свързващото звено между младите и по-старите играчи в тима. Твърди се, че за да остане в "Левски" като футболист, ветеранът е приел да му бъде намалена заплатата. А и се е примирил, че ще бъде предимно резерва.
32
1038
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
32
 Видими 
30 Май 2012 20:52
ей, няма отърване

намалена заплата, ама ще остане И титуляр може да не е редовно, ама ще играе.
групата от Син Сити запази лидера си и ще си продължат с номерата . . .

а и като подлеят вода на Илиян, ето го и новия треньор!!!! Готов! и почти без пари!!!
30 Май 2012 21:08
Арчи,като помощник треньор не може да взима същата заплата,тъй че темата за парите не е актуална.От друга страна защо да не се учи на треньорски занаят от Илиев?
30 Май 2012 21:09
Арчибалд, тука пиЕн нЕма да пишеш!
30 Май 2012 21:40
Навремето, при дългото пенсиониране на Мъри което досади на всички, Стоилов също се водеше и помощник-треньор. Дано, знаем как е в историята с новото начало на Йовов не се получи фарс. Все пак Илиан Илиев е чепат и трудно може някой да му реди състав и смени. Ще да видим.
30 Май 2012 21:49
И не само той,Докич!Фози също е с чепат характер.А можеби от октомври и Борето ...
30 Май 2012 22:12
верно е!
Илиян не обича и няма да даде да му се месят!

Но пък допуска Йовов за помощник

Илиян е чешит . . . да видим
30 Май 2012 22:14
Играеш пом. треньор, играеш спортен директор и след някое време играещ треньор и спортен директор. Позната история.
30 Май 2012 22:17
илЯнчо е мека гъба, ако некой не е разбрал. Честит ви тренер
30 Май 2012 22:45
Ловец, що се отнася до "меките гъби" моля те не бъркай Илиян с Милен!
Между другото - на Стойчо Директивата премина ли кризата от болестта "ариЗмия"?
31 Май 2012 00:25
Ловец и кое му е "мека-та гъба". Че без да е заарлия феновете в Загорето го боготворяха. Защото с трици успешно ловеше маймуни няколко сезона. Спечели и купата на страната.При абсолютен хаос в ръководството съпроводено с жестоко безпаричие. Нека уважаваме фактите.
31 Май 2012 04:53
Сори момчета...писал съм под темата за алжиреца.
Аз също ще бъда у водата около 8 / 16.
...и също ще ги правя половиния век !
Айде ви Лека !
31 Май 2012 06:30
Май прибързано се зарадвах вчера. Не само, че остава, но и ще е помощник-треньор. И както Арчи вече е посочил готов старши, когато примадоните под негово ръководство решат, че Илиев ги кара да тичат повече.

Някои се чудят какво лошо имало в това да се учел - ами да се учи, но както си му е реда. Първо школа, после стаж из долните дивизии, после помощник в горните, и така... Такова чудо като играещ треньор се среща обикновено в аматьорските дивизии в Англия и нашата А група.
31 Май 2012 09:18
Натисни тук!
Прекалено хубаво и скъпо за да е истина.
31 Май 2012 09:35
Арчи, безпощадно си прав начи... Къв е тоя връзкар, кво е тва чудо?!?
31 Май 2012 10:32
.
31 Май 2012 11:05
Само за протокола. Точното име на треньора ни е ИлиАн.
Колкото до Йовов, навремето за да се върне в Левски от Ловеч вместо да се отзове в Берое той, злите езици твърдят, че е платил едни пари на когото трябва.С две думи, купил си е мястото. Та вероятно и това натежава при избора му да остане като играещ помощник-треньор. От стъпеното веднъж на гнила основа отърване лесно няма.
31 Май 2012 12:10
Христо Стоичков и Стойчо Младенов се прегърнаха и забравиха различията си.

Ма те вече и консумираха прегръдката си в съотношение 4:1 за тройчо
Интирсно защо никой не говори за конфликт на интереси и уговорени мачове, както това стана след мачовете на "Левски" с "Берое" и на "Лудогорец" с ал сеска. Що така бе другаре?
31 Май 2012 12:53
С едно уточнение, Докич,- Йовов си плати на Литекс неустойката, за да премине в Левски, обикновено го прави клубът. вместо от играча.

Инак темата за сатанизирането на малко останалите левскарски рожби, каквито и да са, е нещото, което ме разстройва. Не съм толкова вманиачен левскар, за да не виждам кусурите и на Йовов и на Гаджев - последните, останали да ни представляват. Но не бих ги разнищвал с такова удоволствие, каквото забелязвам в този форум. Имам си приятели, с които чатя и по тази тема. Мнението ми е, че Йовов все по-малко може да бъде от полза като играч, но пък не заслужава да бъде изпратен като футболист, който през цялата си кариера само е вредял. Вижте каква политика и какви компромиси правят със своите ветерани в големите европейски клубове. Тук при нас, дори и в "Левски", започнаха да надделяват настроенията на безродниците, които не могат да съберат 7-8 ветерани за два-три мача в годината.
Йовов, който за мнозина от запознатите по някакъв начин с "кухнята", може да е "леке" и "предател", но кой от предшествениците му заслужава прозвището "ангел"? Освен Гунди, разбира се, който ни изпревари, преди да започнем да го анализираме под микроскоп.
Освен това - колко от днескашните футболисти, въобще, могат да имат тази представителност, като Христо Йовов? Гледам съм го в теллевизионни предавания, заедно с Тошко Янчев, и съм се чувствал горд, че нашият капитан е с по-добро излъчване, по светско поведение, по-богат речник, с повече смислени коментари...В него има дипломация, рядко срещано качество, което може да бъде от полза и на клуба един ден.
Като добавим и това, че все още не си е показвал задника и пред най-ненавиждащите в сектора и форума - защо да съм максималист - до там, че да го заклеймявам, щото една година още трябвало да го търпим.
Или, важното е нон стоп да има някаква нетърпимост към някои "неправилни" левскари...
31 Май 2012 13:15
Dragoi,
Не беше вчера но споменът ми е, може и да изпадам в заблуждение, че от Литекс го пуснаха без финансов иск. Пред Йовов имаше две алтернативи. Поне така се пишеше усилно. Или да премине в Берое където единствено проявяваха интерес към него или дори да се откаже от футбола. Тогава, това съм го чел в интеирвю на Сираков, последният пали джипа и буквално от първата тренировка под Аязмото скланя Йовов да се върне у дома.
31 Май 2012 14:33
Драго, Докич, наистина съжалявам, че нямам сантименти към Йовов. Не виждам с какво ги е заслужил като футболист, особено в последните няколко сезона.
31 Май 2012 15:07
.
31 Май 2012 15:35
Ма те вече и консумираха прегръдката си в съотношение 4:1 за тройчо
Интирсно защо никой не говори за конфликт на интереси и уговорени мачове, както това стана след мачовете на "Левски" с "Берое" и на "Лудогорец" с ал сеска. Що така бе другаре?

Ми срамежливи сме, като вас след мача ви с Локо Сф
31 Май 2012 15:38
Какви компромиси прявят големите клубове със своите ветерани? Нека погледнем "Реал" например - Йеро, който беше капитан в един от незабравимите шампионски сезони беше пенсиониран без никакви сантименти; треньорът през същия този сезон Дел Боске се оказа с... непродължен договор; Раул, който беше символ на отбора, беше изпратен да си дири късмета в Гелзенкирхен, за да се освободи №7 за Роналдо... Въобще несравними компромиси, ама то и Йовов не може да се сравнява с Йеро и Раул де.
31 Май 2012 15:43
Като добавим и това, че все още не си е показвал задника и

В заблуждение си, бай Драгой, ексхибиционизмът е на мода
Натисни тук

Докич, неустойката на Йовов тогава я плати тъстът му, да зна'иш
31 Май 2012 16:38
Драгой е абсолютно прав за финансовият проблем на Йовов.От Литекс прецениха,че повече не им е потребен и го извадиха от състава преди края на договора му.Щеше да отиде в Берое и клуба да плати освобождаващата го сума от договорните отношения.Христо дойде в "Левски" и с лични пари от джоба си плати на Литекс (откупи си правата) за да играе на "Герена".
Колкото до уважението - ами момци,хайде съберете всичките заедно бройката мачове които сте били на стадиона в подкрепа на "Левски" и да видим дали се доближава до бройката мачове които Христо Йовов е изиграл със синият екип.Па после да го одумваме...
31 Май 2012 16:56
Форце, помниш ли как завърши мача ни с Локото
Твирем, ми да го оставят Йовов в отбора, докато мине на памперси. Нищо, че е гОла вОда.
31 Май 2012 17:17
Гугутките долетяха в защита на Ицката Йовов. Ами как да е иначе, нали Тара ще го сложи след няколко месеца треньор.
Значи, когато става дума за бездарника Йовов - левскарска рожба и прочие сълзливи дивотии. Като стане дума за Сираков, Мъри, че и Боримиров, всеки от които е дал на Левски толкова много, колкото Йовов и за 1 000 живота няма да даде - предатели, врагове с партиен билет, алчни комисионери и т.н.

Няма по-жалко нещо от нашите гугутки, пред тях дори Дучето изглежда нормален фен
31 Май 2012 17:18
.
31 Май 2012 17:20

Evasion,
дали ще остане и колко от нас с теб не зависи нали?Ние обсъждаме евентуално решение,но то няма да е наше.А уважението към личността на който и да е у съвсем различно нещо от това,може,не може или колко ще е полезен за в бъдеще.Но е факт,че е дал не малко на отбора.
31 Май 2012 17:24
Ринце,донякъде съм съгласен с теб,но не напълно.Въпрос на лично виждане.
31 Май 2012 17:55
Не знам как долетяват "гугутките", ама коилчем стане дума за някой неправилен левскар - един-два "балона" тутакси се появяват позеленели...Глупава работа, за мен всеки, който в момента е в "Левски" е добър човек.

Force, , ти си бил много разностранна личност, бе Захвърляш спомените на ген Жуков и се спускаш да архивираш шоу-снимки с голия Йовов. Имаш ли още, че тук има и други дето искат да го разобличат и като разсъблечен
Междувпрочем, като гледам датата на вестник "Шоу", това архивиране на нашата звезда след полов акт беше сериозно възбудило целия червен актив на Спорт1, появиха се спорове относно размерите, ваши хора се караха - дали 25, дали 18...Ето че и ти си полюбопитсвал като ученичка от френската гимназия и пазиш снимките от 18 януари насам

Но ако сте тръгнали да го уязвявате и по тази линия, да знаеш - изявата на свогенеца отстъпва от тази на бившия му началник. Най-малкото, защото не може да размахва "банана" пред цял сектор и в игрово време.
Инак ти си архивирай, но преди да покажеш виртуалните си трофеи, слагай и по една червена точка. Посглеж на някой поет като Лайсната му прилошало
31 Май 2012 19:50
Да си имаме уважението. За мен Йовов, както и Мъри до 2003г. върви по един и същи път. Стоилов приключи като футболист на 37г. Йовов смята да играе до 36. Закъсняват с "пенсионирането" с поне 2-3год. Това съм го писал неведнъж. Останалото е опит за възстановка на някои позабравени факти от миналото. Историята трябва да се помни. Нищо повече.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД