:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Капитанът

на турския национален отбор Емре Бельозоглу (31 г.) обяви след контролата с България, че преминава в "Атлетико" (М). Халфът досега игра за "Фенербахче", но отива в испанския тим като свободен агент.



"Берое"

има интерес към двама португалски футболисти, които играят за "Варзим" (II див). За новия сезон старозагорци вече си осигуриха един техен сънародник - Алберто Лоузейро ("Арис", Кип), а много близо до договор е и халфът Диого Торес. Треньорът на "Берое" Ивко Ганчев обяви, че има желание да привлече поне 9 нови играчи. От "Сливен" ще бъдат върнати преотстъпените Мартин Райнов и Георги Динков, в отбора се прибира и вратарят Мартин Теменлиев, който игра под наем в "Каспий" (Казахстан).



"Манчестър Юн"

ще плати 15 млн. паунда на "Борусия" (Д) за японеца Шинджи Кагава, съобщи "Кикер". Трансферът трябва да бъде финализиран до няколко дни.



"Рома"

преговаря за връщането на чеха Зденек Земан (65 г.) като треньор на отбора на мястото на напусналия Луис Енрике. Земан досега водеше "Пескара", като успя да класира отбора в Серия "А". Мястото на Земан в "Пескара" пък вероятно ще заеме Делио Роси.



"Интер"

подписа договор за 3 сезона с треньора Андреа Страмачони (36 г.). До март той водеше младежката формация на тима, но замени уволнения Клаудио Раниери и успя да стабилизира мъжкия отбор.



Бившият

френски национал Сабри Ламуши (40 г.) бе назначен за селекционер на националния отбор на Кот д`Ивоар, като това ще му е първата работа като треньор. Кандидати за поста са били още сънародниците му Бруно Метсу и Антоан Комбуаре, както и шведът Свен-Горан Ериксон.
624
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД