:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Любо Пенев бил вече наясно със състава за квалификациите

Тази загуба няма да ни е последната, предупреди селекционерът след 0:2 от Турция
СНИМКА: tff.org
Защитникът Валентин Илиев (вляво) притичва, за да спре атаката на Серджан Сарарер, футболист на "Гройтер Фюрт", на мача на "Ред Бул Арена".
Любослав Пенев е наясно как ще изглежда отборът му в предстоящите световни квалификации. Това обяви самият селекционер след първото поражение на тима под негово ръководство - 0:2 от Турция в контрола, играна в Залцбург (Ав). След този мач активът на новия треньор е равенство, победа и поражение.

"Загубата е първа, но няма да е последна - предупреди Пенев. - Футболът е игра на голове и ние се стремим да побеждаваме, но днес не се получи. Може би момчетата бяха в лека еуфория след победата в Холандия и проспаха началните 30 минути, а това не трябва да се повтаря. Второто полувреме беше по-равностойно и имахме шансове да изравним, но вместо това в края допуснахме втори гол".

Пенев допълни, че на отбора предстои още много работа, за да могат се изчистят грешките. Треньорът вече си бил изградил визия за това как ще изглежда съставът, но допълни, че вратите са отворени за всички, които имат желание и качества да играят за България.

Поражението на "трикольорите" бе 6-о срещу този съперник. Все още обаче балансът от мачовете с Турция е в полза на българския тим - 9 победи в общо 21 мача. Головата разлика също е на страната на нашите - 39:30.

Представители на три клуба заеха места в ложите на "Ред Бул Арена", за да следят изявите на трима български футболисти в контролата. Най-сериозен е интересът към капитана на отбора Ивелин Попов, но гледани бяха още Валери Божинов и Станислав Манолев.

След мача в Залцбург отборът се отправи към Мюнхен, откъдето трябваше със самолет да се прибере в България. Единствено защитникът на "Стяуа" Валентин Илиев не тръгна с националите и ще лети в друга посока.
957
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД