:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Сериозен

проблем изникна пред селекционера на националния отбор на Англия Рой Ходжсън, след като ключовият халф Франк Лампард получи мускулна контузия. Има голяма опасност той дори да пропусне Евро`12, а в такъв случай негов заместник ще бъде Джордън Хендерсън ("Ливърпул"). Заради травма от състава вече отпадна Гарет Бари ("Манчестър С").



Предупреждение

към феновете на Евро`12 отправи нападателят на Италия Марио Балотели. Ексцентричният футболист на "Манчестър С" заяви, че при прояви на расизъм към него ще напусне първенството и дори може да действа агресивно. "Ако някой ми хвърли банан на улицата, влизам в затвора, защото ще го убия", коментира Балотели.



Селекционерът

на Германия Йоаким Льов призна, че още не е решил на каква позиция да използва капитана Филип Лам. В днешната контрола срещу Израел футболистът ще играе като ляв бек, но Льов призна, че има и други варианти за Лам.



Испанският

национал Хорди Алба (23 г.) може да премине в "Барселона" още преди началото на Евро`12, съобщи в. "Мундо Депортиво". Цената на левия бек на "Валенсия" е 10 млн. евро. Междувременно "Валенсия" привлече като свободен агент мексиканския национален халф Андрес Гуардадо (25 г.) от "Депортиво".



Със 7 нападатели

ще замине тимът на Португалия за европейското първенство. Селекционерът Пауло Бенто е предвидил изключително офанзивен състав, включвайки Кристиано Роналдо ("Реал"), Рикардо Куарешма и Уго Алмейда ("Бешикташ"), Хелдер Пощига ("Сарагоса"), Нани ("Манчестър Юн"), Нелсон Оливейра ("Бенфика") и Силвестре Варела ("Порто").



Защитникът

на националния отбор на Гърция Василис Торосидис ("Олимпиакос") вероятно ще пропусне първия мач от Евро`12, който е срещу Полша на 8 юни. Треньорът на гърците Фернандо Сантош пък не включи в групата за турнира халфовете Александрос Циолис ("Монако") и Панайотис Коне ("Болоня").



Заря в Харков

ще има при всеки гол, който бъде вкаран по време на мачовете от Евро`12. Илюминациите ще бъдат във фензоната в града и няма да следват само при попаденията в трите двубоя от шампионата, които ще се играят в Харков, а във всички мачове.

636
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД