:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Алфа Ромео" с предпремиерна награда

СНИМКИ: ИНТЕРНЕТ
Производството на Alfa Romeo 4C ще стартира през май 2013 г.
Новият модел на "Алфа Ромео" - 4С, все още не е излязъл в серийно производство, но това не му пречи да печели награди. В края на миналата седмица италианците показаха прототип на машината на изложението Concorso d'Elegance Villa d'Este и той спечели наградата на публиката като "най-красив автомобил в класа на концептуалните модели и прототипи".

Двуместното спортно купе разполага с 1.7-литров 4-цилиндров бензинов турбо мотор, който произвежда 232 к.с. Агрегатът задвижва задните колела посредством роботизирана скоростна кутия с двойно сцепление. Инженерите на този автомобил обещават, че той ще тежи по-малко от 900 кг. Ускорението на "Алфа Ромео 4С" от 0 до 100 км/ч ще става за по-малко от 5 секунди. Максималната скорост на автомобила ще бъде над 250 км/ч.

Производството на спортния автомобил ще стартира в завода на "Мазерати" в Модена през май 2013 г. А първите клиенти ще получат колата си още в края на следващата година. Очаква се цената на спортното купе да бъде около ?50 000.

Още един супер автомобил бе показан за първи път пред публика на изложението Concorso d'Elegance Villa d'Este. Това е концептуалният "Проект АМ 310" на "Астън Мартин". Този модел трябва да замени в края на тази година флагмана на марката DBS.

Наследникът на DBS е върху новата платформа VH и както се очаква, е направен с активното използване на алуминий и карбон. Този метод британците усвоиха в хода на работа върху модела си One-77. Именно от него е взаимствана и стилистиката на дизайна, особено в покрива и стеснената задна част на колата.

Засега няма никакви технически подробности за новия автомобил. Знае се само, че е снабден с 6.0-литров V12 мотор с мощност от над 550 к.с. Същия двигател ще получи и серийният модел.

 Така ще изглежда следващият флагман на "Астън Мартин".
1364
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД