:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

До две седмици

ще се реши дали Берт ван Марвайк ще остане селекционер на националния отбор на Холандия, съобщи в. "Алгемеен Дагблад". Предстои ръководството на федерацията да разгледа изключително слабото представяне на "лалетата" на Евро`12 и позицията на Ван Марвайк не е сигурна, макар че преди тимът да отпадне, шефовете уверяваха, че той ще остане до 2016 г. Междувременно халфът Найджъл де Йонг заяви, че не смята да се извинява на холандските фенове за срамното отпадане. "Трябва да се извиниш, когато си направил нещо нередно или когато си се скарал с жена си. Ние всички излизахме с мисъл да победим", заяви Де Йонг.



Съдийството

на германеца Волфганг Щарк е основната причина за отпадането на Хърватия от Евро`12, заяви националът на страната Дарио Сърна. "Показахме на другите отбори как трябва да се играе срещу Испания, но забравихме за съдията. Той не свири две дузпи за нас. Ако ситуациите бяха за испанците, щяха да им дадат дузпи. Но това е проблем и на други малки страни, когато играят срещу големите", коментира Сърна.



УЕФА започна

трета дисциплинарна процедура срещу хърватската федерация заради поведението на фенове на националния отбор. Повод са станали хвърлени предмети, факли, непристойно поведение и расистки надписи по време на мача с Испания (0:1). Европейската футболна асоциация вече глоби хърватите с 80 000 евро за мача с Италия.



20 депутати

от Краснодарска област написаха официална молба до руския вицепремиер Дмитрий Козак, в която искат да бъде наложено наказание на националите на страната за провала им на Евро`12. В петицията се настоява също да бъде забранено или да се сведе до минимум участието на национални футболисти в извънспортни реклами.
696
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД