:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Левски"

ще играе контрола с участника в Лига Европа "Атромитос" на 28 юли на ст. "Георги Аспарухов", похвалиха се от гръцкия клуб. На лагера на "сините" в Правец пък се присъедини новопривлеченият нападател Базил де Карвальо, който се връща от подготовка с националния отбор на Гвинея Бисау.



"Ботев" (Пд)

подписа с двама чужденци за по 2 сезона. Това са националният вратар на Литва Ернестас Шеткус (27 г.), идващ от "Олимпиакос" (Кип), и испанският халф Рубен Гарсия Паласуелос от "Алавес" (III див). "Ботев" междувременно освободи нападателя Деян Христов от отбора.



"Литекс"

до няколко дни ще привлече нападателя Герасим Заков, който през миналия сезон отбеляза 11 гола за "Калиакра". Интерес към него имаше също от "Локо" (Сф), "Черно море" и "Миньор" (Пк).



"Берое"

ще изиграе две контроли на лагера си в Смолян (1-13 юли). Те ще са с новака в "А" група "Пирин" (Гоце Делчев) и с "Миньор" (Пк). След това старозагорци ще тренират в Словения (18 юли - 1 август).



Досегашният

треньор на "Спартак" (Вн) Никола Спасов пое македонския "Брегалница" (Щип), с който подписа договор за 1 г. Той работи там и през есента на изминалия сезон.



Националът

Пламен Николов ще остане в "Том" (Томск), въпреки изпадането на отбора във втора дивизия, потвърдиха от руския клуб.



Велизар Димитров

отбеляза първия гол за "Металург" (Донецк) при победата с 2:1 над "Рудар" (Слвн) в контрола, играна в Австрия.



Дело за $20 млн.

заведе "Фламенго" срещу доскорошния си играч Роналдиньо, който пък вече съди клуба за неполучени заплати и бонуси на същата стойност. От "Фламенго" търсят 17.5 млн. долара за морални щети и 2.5 млн. за загуби от отказали се спонсори след напускането на Роналдиньо, който вече е играч на "Атлетико" (Минейро).
694
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД