:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

1 млн. евро ще вземат украинците

Играчите от националния отбор на Украйна ще получат двойна премия въпреки отпадането в груповата фаза на европейското, на което страната е един от домакините. Преди шампионата от футболната централа обещаха по 500 000 евро отборна премия за всяка победа.

Възпитаниците на Олег Блохин стартираха с успех с 2:1 над Швеция, след като изоставаха с 0:1, после загубиха от Франция с 0:2 и от Англия с 0:1. В мача с британците обаче не им беше зачетен редовен гол.

"Заради показания дух и характер при победата в мача срещу Швеция премията ще бъде не 500 000, а 1 млн. евро", заяви президентът на футболния съюз Григорий Суркис. Той допълни, че няма да подава жалба за непризнатия гол в двубоя срещу Англия.

От изявлението на Суркис се разбра още, че селекционерът Олег Блохин ще запази поста си, въпреки че тимът не успя да се класира на 1/4-финалите. "Блохин има договор до 2014-а и ще води националния отбор в предстоящите световни квалификации", каза Суркис. И уточни, че самият той няма да се кандидатира за следващ мандат за президент на футболния съюз на страната.
1505
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД