:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
БАСКЕТБОЛ

"ЛУКойл" срещу 7 отбора за влизане в Евролигата

"ЛУКойл Академик" получи шанс да пробие в най-силния и комерсиален баскетболен турнир на континента - Евролигата. Шампионът на България от последните 10 г. бе разпределен в квалификационния кръг за надпреварата заедно с още 7 тима: "Донецк (Укр), "Канту" (Ит), "Нимбурк" (Чех), "Льо Ман" (Фр), "Улм" (Гер), "Оостенде" (Бел) и УНИКС (Казан, Рус).

Осемте отбора ще бъдат разпределени по жребий в схема на пряко отстраняване и само крайният победител ще влезе при 23-те големи в Евролигата. Останалите 7 ще играят във втория по сила турнир "Еврокъп", където "ЛУКойл" участва и миналия сезон.

"Щастието е голямо. Това е нещо, за което се борихме толкова много години и най-после е факт. Това бе голямата мечта на собственика Валентин Златев, на мен и на голяма част от играчите на тима. Сега се отваря уникална възможност да играем в тези квалификации и трябва да дадем всичко от себе си", каза спортният директор на "ЛУКойл" Сашо Везенков.

Очаква се с оглед на открилия се шанс да бъде преразгледано становището на шефовете на клуба, че няма да бъдат привличани много нови попълнения.
1
765
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
22 Юни 2012 06:59
Има няколко отбора в останалите 7, които на пръв поглед правят на пръв поглед мисията невъзможна. Но пък докато не свършил мача шанс винаги има.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД