:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Англичаните усилено се подготвят за дузпи

Ашли Йънг е под въпрос за 1/4-финала със "скуадра адзура"
Английските национали усилено тренират дузпи преди 1/4-финала от Евро 2012 срещу Италия, който е в неделя. Заниманията се водят доста усърдно от селекционера Рой Ходжсън, според когото 11-метровите наказателни удари са много важни особено във фазата на директните елиминации.

"Изпълнението е базирано на увереност, решителност и концентрация - коментира Ходжсън. - Трябва ясно да знаеш къде и как ще шутираш. Без колебания. Затова и тренираме толкова усилено. Трябва да бъдем уверени, въпреки че и най-големите играчи изпускат дузпи, след което направо биват смачкани".

Преди да се стигне до евентуално изпълнение на дузпи, Ходжсън трябва да решава друг проблем. Халфът Ашли Йънг е с травма на левия глезен и не се знае дали ще може да играе срещу италианците. Ако футболистът на "Манчестър Юн" не се оправи до неделя, неговото място в стартовия състав ще бъде заето от атакуващия халф на "Арсенал" Тио Уолкът, който бе в основата на обрата в мача срещу Швеция (3:2).

В същото време футболната асоциация на Англия бе глобена от УЕФА с 5000 евро. Причината са действията на британските фенове по време на двубоя с шведите. Тогава запалянковци от Острова се опитаха да нахлуят на терена, но бяха усмирени от охраната.

Въпреки доброто представяне на англичаните до момента никой от правителството на Великобритания няма да подкрепи отбора в Украйна. Премиерът Дейвид Камерън потвърди, че поддържа позицията си да не пътува за Евро 2012 заради отношението на властите в Киев към бившия премиер на Украйна Юлия Тимошенко, която е в затвора.

906
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД