:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ранен гол ще е тактиката на Германия

Няма как да завършим първенството на второ място, убеден е вратарят Нойер
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Слоницата Нели от резервата Серенгети вкарва топка във вратата, обозначена с гръцкото знаме, и в това бе видян знак, че Германия ще спечели 1/4-финалния мач. Животното вече "предвиди" предишните три победи на бундестима.
Германците ще хвърлят сили да вкарат рано гол като ефикасно противодействие срещу очакваната силно дефанзивна тактика от гръцкия отбор в днешния 1/4-финал. Това призна треньорът на бундестима Йоаким Льов.

"Трябва и можем да решаваме мачовете си много по-рано, ако повишим концентрацията в завършващата фаза. Към момента не сме достатъчно ефективни в нападение. Да вкарваме рано и по-често", коментира Льов. Той е видял и още една съществена слабост в отбора си - да изпитва трудности, когато получава гол, и веднага след това да оставя повече свободни пространства за съперниците си. Льов е работил през последните дни именно по отстраняването на тези проблеми. Той няма да измени стила на игра за двубоя срещу Гърция, като ще продължава да търси баланса между защита и нападение, но с акцент върху атаката.

Вратарят Мануел Нойер изобщо не постави под съмнение победата над Гърция, а мисълта му вече била ангажирана направо с финала. "Изобщо не ме е страх, че можем отново да завършим на второ място. Това просто няма да се случи. Всичко е кристално ясно. Всеки в отбора иска да стигнем до финала и да спечелим титлата. Ще направя всичко възможно да не допусна повече гол до края на турнира", гръмко каза Нойер пред в. "Билд".

Германия днес за първи път ще играе в Полша по време на Евро `12, в Гданск, след като трите предишни двубоя на бундестима в гр. "В" бяха в Украйна. Но немците не изразяват притеснения, че полската публика може да е враждебно настроена към тях. "В Полша ни харесва. За щастие не усещам никакви антигермански тенденции. Знаем какво се е случило през Втората световна война, но уважаваме Полша и тяхната история", заяви нападателят Томас Мюлер.
793
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД